Ce legătură exista între Oreste Teodorescu și actorul care s-a sinucis? Marian Rădulescu era interesat de taberele de spiritualitate organizate de vedeta de televiziune

Marian Rădulescu, actorul care s-a sinucis în urmă cu două zile, a postat pe contul lui de socializare două filmulețe legate de tabăra de spiritualitate organizată de Oreste Teodorescu.

Radu Constantin, marți 09 iulie 2019 , 08:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ultimele două postări ale actorului Marian Rădulescu pe contul lui de socializare sunt filme de prezentare a Taberei de Spiritualitate OR&DO din Delta Dunării, organizate de Oreste Teodorescu și Doru Bem. Tabăra de Spiritualitate are loc în acest an între 7-14 iulie și 29 august – 5 septembrie. Actorul nu a explicat dacă a intenționat să participe la aceste acțiuni, cert este că în acest moment, prima ”etapă” a taberei este în plină desfășurare.

Actorul Marian Rădulescu s-a sinucis aruncându-se de la etajul 4 al blocului în care locuia. Informația a fost confirmată ieri de conducerea Teatrului Excelsior. Împrejuărirle morții actorului nu sunt foarte clare, însă se pare că acesta avea probleme financiare. De asemenea, în presă s-a mai scris că Marian Rădulescu avea probleme și în viața personală.

Mesajul transmis de conducerea Teatrului Excelisor la moartea lui Rădulescu

”Cu sufletul greu anunțăm că ne-a părăsit Marian Rădulescu, un actor generos și dedicat al Teatrului Excelsior. Suntem alături de familia și apropiații îndoliați. Dumnezeu să îl aibă în pază”, a transimis conducerea Teatrului Excelsior, ieri.  


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si