Ce mâncare primesc bolnavii de coronavirus. „Poate ridica anumite semne de întrebare”

Șeful Corpului de Control al ANPC și PC Brașov, Sorin Susanu, confirmat cu coronavirus, spune că mâncarea din spital acordată pacienților este „suspectă”.

Alex Dumitrescu, marți 04 august 2020 , 16:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sorin Susanu susține că mâncarea acordată în spital pentru pacienți este din ce în ce mai proastă, bolnavii având nevoie de produse hrănitoare, care să le întărească organismul.


10 lei pe zi pentru hrana pacienților

„Probabil defect profesional..... de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internaţi in Spitalul de Boli Infecţioase Braşov a devenit mult mai proastă decât era în urmă cu ceva timp (zile).

Discutăm despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situaţii.

Ar fi păcat ca efortul susţinut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienţii sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si aşa precară in care se afla pacienţii de aici.
Am sa ataşez o poza cu „şunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienţilor cu tot ceea ce pot”, a scris Sorin Susanu.

Citeste si: Șefa INSP, despre trendul ascendent de îmbolnăviri cu coronavirus: "Vom ajunge cât de curând în scenariul Italia"

Firma care distribuie mâncarea în spital susține că produsul din imagine este șuncă de pui proaspăt, fără colorați, care a fost achiziționată cu o zi înainte de a fi transportată la spital.

Totodată, firma spune că este nevoită să se încadreze în 10 lei de pacient pentru mâncarea pe o zi întreagă, iar produsele livrate sunt în concordanță cu cerințele medicilor și nutriționiștilor.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si