Ce medii a avut la Bacalaureat politistul pamfletar! Marian Godina e bun la sport, dar are probleme mari la anatomie si genetica!

Marian Godina era un mic tocilar in liceu si a avut note foarte bune la Bacalaureat, cu o mica exceptie: anatomia.

Author: D.C. Editor: Catalin Patru luni 16 mai 2016 , 13:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marian Godina, politistul pamfletar din Brasov, s-a remarcat in bransa lui printr-un talent scriitoricesc iesit din comun. Agentul de circulatie a publicat chiar si o carte, „Flash-uri din sens opus”, care a inregistrat vanzari record, devansand autori mult mai cunoscuti si mai bine cotati. Nici nu e de mirare, daca ne uitam pe mediile lui de la Bacalaureat.

In 2005, Marian Godina a terminat clasa a XII-a la Colegiul de Stiinte ale Naturii „Emil Racovita” din Brasov si ulterior a luat Bacalaureatul cu o medie destul de buna: 9,07. „Micul geniu” al Politiei Romane a inregistrat note foarte bune la proba de educatie fizica/fotbal (10) si la Limba Romana (10 la oral si 9,8 la scris). Si la limba engleza, Godina s-a descurcat destul de bine, fiind notat cu 9. La matematica s-a descurcat onorabil, obtinand un 8,8, insa la anatomie, fiziologie umana si genetica a cam dat-o in bara, obtinand doar 6,85. Probabil asa se explica faptul ca Marian nu a reusit sa-si faca pana acum o iubita stabila, marea lui iubire parasindu-l dupa cateva intalniri, asa cum marturisea chiar el in volumul autobiografic.

Marian Godina a absolvit scoala de politie de la Campina, insa a fost respins la examenul de admitere de la Academie, cu media 7.00.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si