Ce noroc pe Cornel Gales! Afacerile din turism ale blondei Vivi merg formidabil! Profitul firmei noii femei din viata impresarului s-au triplat intr-un singur an!

Cornel Gales a plecat in Bulgaria alaturi de Vivi, femeia care este manager al unei agentii de turism.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Mihai Dragan joi 17 august 2017 , 08:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cornel Gales pare sa ia viata de la capat dupa decesul Ilenei Ciuculete, presa speculand ca este implicat intr-o relatie cu o blonda misterioasa, Vivi, care este patroana unei agentii de turism. De altfel, Gales sustine ca este angajat al lui Vivi, cu care a plecat, de Sfanta Maria, intr-o excursie in Bulgaria.

“Da, suntem in Bulgaria. Este vorba despre un info-trip, o actiune care se organizeaza si la care participa mai multe agentii de turism, printre care si cea pentru care lucrez eu. Pot sa spun ca e ca o mini-vacanta, numai ca noi mai si muncim. Suntem invitati astazi la un hotel, maine mergem la altul si tot asa. Prospectam piata si verificam serviciile lor de aici daca corespund nevoilor si pretentiilor clientilor nostri, adica muncim. Este un info- trip scurt, ca o mini-vacanta. Va urma insa si o croaziera”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

Intr-adevar, Vivi este manager al unei agentii de turism, ea infiintandu-si, in 2011, firma prin care agentia isi deruleaza afacerile. Profiturile agentiei lui Vivi nu au fost spectaculoase, conform Registrului Comertului: 708 lei (in 2012), 24.401 lei (in 2013), 24.401 lei (in 2014), 17.449 de lei (in 2015). In 2016, firma  avut cel mai mare profit de cand a fost infiintata, de 53.862 de lei, cea ce insemana ca, fata de anul precedent, castigul net s-a triplat. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si