Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la Evalurea Nationala dupa ce a facut contestatie! Cea mai batrana mama din Romania nu se astepta la o asemenea lovitura!

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a facut contestatie dupa ce a luat o nota mica la matematica la Evaluarea Nationala. Rezultatul final a fost devastator.

Webeditor: G. S. sâmbătă 23 iunie 2018 , 15:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
 
Adriana Iliescu a devenit cea mai batrana mama din lume cand, la varsta de 67 de ani, a adus-o pe lumea pe fiica ei, Eliza. Multi i-au criticat decizia, insa ea nu a bagat in seama gurile rele si si-a crescut singura fetita. 
 
Eliza Iliescu a ajuns sa termine clasa a VIII-a anul acesta si a dat examenele pentru Evaluarea Nationala.
Ea a obtinut initial 8.50 la limba romana si 4.55 la matematica. Media finala era de 6.52, iar Adriana Iliescu isi facea griji in legatura cu liceul la care avea sa intre fiica ei. 
 
Sigura ca fiica ei merita note mai mari, cele doua au facut contestatie. Rezultatele insa au fost devastatoare. Notele Elizei sunt mai mici decat initial. La romana a primit 7.80, iar la matematica 4.50. Acum media ei a devenit 6.15, iar optiunile sunt limitate in materie de licee la care ar putea intra Eliza cu un rezultat atat de slab. 
 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si