Ce nu se stie despre casa Monicai Tatoiu! Locuinta rezista la cutremure de 8,7 grade si unui atac aerian!

Sotii Tatoiu se mandresc cu vila lor, o constructie imensa aflata la marginea Bucurestiului, pe care au construit-o din temelii. De altfel, Monica Tatoiu a povestit ca atunci cand au cumparat terenul, acolo era ca o groapa de gunoi.

C.L., duminică 28 mai 2017 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Astazi, pe terenul de peste 2.500 mp, familia Tatoiu a construit o casa de 633mp. Daca despre ce este in casa si despre frumoasa gradina ce o inconjoara, fosta afacerista a tot vorbit, despre cat de solida este constructia s-a spus mai putin.

 

“Aici nu era nimic, era o groapa de gunoi, strada era infundata. Sotul meu a stat doua zile in masina studiind zona, ascultand zgomotele, verificand cum cade lumina si a zis Evrika!”, a povestit Monica Tatoiu la un moment dat.

In scurt timp, au ridicat o casa supersecurizata, pregatita pentru atac aerian si pentru cutremure de 8,7 grade pe scara Richter. “Sotul meu a fost unul dintre bucurestenii care au stat doua saptamani la nebuni dupa cutremurul din ’77. Daca Bucurestiul se va prabusi la un cutremur, casa asta se va scufunda, dar nu va pati nimic. Noi ne-am pregatit pentru criza“, a spus Monica Tatoiu intr-o emisiune tv.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si

}