5 ani au trecut de cand Tudy a intrat in lumea mondena. O tara intreaga l-a cunoscut ca fiind iubitul pasional al Oanei Zavoranu, care nu ezita sa isi declare dragostea in fata calculatorului, chiar si cand era singur in camera.

Cu trei facultati la CV, Tudor Ionescu TIM vrea sa convinga ca poate face politica. A intrat in partidul nasului Calin Popescu Tariceanu.

Intamplator sau nu, ALDE l-a propus sa fie viceprimar.

Votul in consiliu nu a ridicat probleme. Finul lui Tariceanu a fost sprijinit de PSD, UNPR si bineinteles de ALDE.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Nu stiu altceva despre el decat filmuletele pe care le-am vazut pe internet, cu Oana Zvoranu. E cel mai viril viceprimar pe care l-a avut Capitala", a declarat Lucian Iliescu, colegul sau.

Ce parere au bucurestenii despre noul viceprimar? "Un primar trebuie sa fie bine imbracat, nu dezbracat", spune o doamna, in timp ce altul sustine ca" daca stai sa te gandesti, Tudy e un baiat destept".


Dar pana sa fie ales Tudor Ionescu avea alta atitudine. Speriat de jurnalistii care-i dadeau tarcoale, fostul iubit al Oanei Zavoranu, abia scoatea doua vorbe.

De maine domnul viceprimar intra in paine. Va conduce alaturi de Gabriela Firea si Aurelian Badulescu Capitala noastra, cu bune si cu rele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si