Ce pedeapsă a primit tânărul din Ploieşti care s-a filmat în timp ce îşi tortura şi mutila iubita minoră

În urmă cu un an, Robert Berechet ajungea în custodia poliţiei, fiind acuzat de fapte grave: lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, viol și violarea vieții private. Instanţa a decis să îl trimită în spatele gratiilor pe tânărul care şi-a torturat iubita şi a postat-o pe reţelele de socializare.

M.A., marți 31 decembrie 2019 , 15:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Magistraţii Judecătoriei Ploieşti l-au condamnat pe Robert Berechet, în vârstă de 21 de ani, la nouă ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru filmările oribile apărute în spaţiul public.

Iubita lui avea la vremea respectivă 17 ani şi a fost într-o relaţie timp de un an cu cel care ajunsese să o tortureze luni bune

Tânăra era zilnic batjocorită de Robert. Individul o ţinea sechestrată în apartamentul său din Ploieşti, acolo unde aveau loc ororile pe care Robert începuse să le şi filmeze, fiind mândru de ceea ce putea să îi facă iubitei sale. Fetei i-au fost sparte pahare în cap, era obligată să îi pupe mâinile şi picioarele şi să îi spună acestuia “şeful meu”.

Cu toate că tânăra era împietrită de spaimă şi împlora să fie lăsată în pace, Robert nu părea să asculte vreodată rugăminţile venite din partea fetei de care în mod normal ar fi trebuit să aibă grijă.

Fata, care în prezent are 19 ani, a reuşit să scape din apartamentul lui Robert în momentul în care acesta a mers la magazin pentru a face cumpărături. S-a dus la Poliţie, acolo unde l-a reclamat şi şi-a anunţat şi părinţii despre cele întâmplate, care au venit şi au dus-o acasă, în judeţul Buzău.

Episoadele violente au fost postate pe Facebook

Pe reţelele de socializare au ajuns zeci de astfel de filmuleţe care au stârnit furia celor ce le-au văzut. Mulţi spun că pedeapsa este una prea blândă pentru faptele comise de Robert Berechet.

Citeste si: O româncă stabilită în Italia a murit sub privirile soţului ei, care a trecut peste ea şi s-a dus să doarmă

Citeste si: Adrian Minune şi-a făcut un cadou de lux: un Lamborghini roşu de 400.000 de euro

Citeste si: Scenariul unui film de groază: o tânără mamică a fost răpită şi ucisă de cea mai bună prietenă care a vrut să îi fure copilul nou-născut

Tânărul a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare şi de magistraţii Tribunalului Prahova, pentru pornografie infantilă. Autorităţile au descoperit în telefonul băiatului mai multe filmări indecente cu iubita sa, care era minoră la acea dată.

Cu toate astea, sentinţa nu este una definitivă. Totodată, judecătorii ai decis ca Robert Berechet să plătească daune morale victimei sale în valoare de 10.000 de lei.

 

 

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si