Roman este cel de-al patrulea copil al starului de cinema. Al Pacino, născut în aprilie 1940, mai are o fiică (în vârstă de 34 de ani) cu fosta sa soție, Jan Tarrant, și doi gemeni de 26 de ani cu Beverly D’Angelo.

Potrivit documentelor juridice, obținute de TMZ, vedeta de la Hollywood și cea mai recentă iubită a lui, Noor Alfallah, de 29 de ani, cu care are un fiu de câteva luni, tocmai au încheiat un acord de custodie.

Citește și: Al Pacino, tată din nou la 83 de ani

Acordul prevede că tatăl va plăti 30.000 de dolari pe lună pentru întreținerea micuțului, o sumă care ar putea crește în funcție de câștigurile anuale ale actorului.

Ce prevede acordul de custodie dintre Al Pacino și iubita sa, Noor Alfallah 

Cei doi vor împărți custodia legală a lui Roman, Noor va primi custodia fizică principală și Al Pacino are dreptul de vizitare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ambii părinți vor colabora atunci când vine vorba de stabilirea vacanțelor și au un cuvânt egal în deciziile de școlarizare și în frecventarea activităților extrașcolare.

În ceea ce privește întreținerea copilului, Al Pacino va plăti 110.000 de dolari în avans și încă 30.000 de dolari pe lună pentru alocația de bază, conform TMZ.com.

Iubita lui Al Pacino, Noor Alfallah 

Iubita lui Al Pacino, Noor Alfallah 

Al Pacino, surprins de sarcina anunțată de iubita sa

Al Pacino va trebui, de asemenea, să depună 15.000 de dolari pe an într-un fond de educație și ar putea plăti până la 90.000

de dolari în plus la sfârșitul anului, în funcție de câștigurile sale.

Conform sursei citate, Al Pacino nu ardea de nerăbdare să devină un tătic la vârsta de 83 de ani și sarcina iubitei lui a fost o surpriză totală pentru actor.

Surse apropiate lui Pacino și a lui Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, au spus că actorul nu avea în plan un copil, mai ales că relația dintre cei doi nu era mai veche de un an. 

În urmă cu luni de zile, Al Pacino a făcut un test de paternitate pentru a se convinge că iubita sa cu 54 de ani mai tânără poartă copilul său.

Ce pensie alimentară îi plătește Al Pacino femeii care i-a dăruit un copil la 83 de ani

Ce pensie alimentară îi plătește Al Pacino femeii care i-a dăruit un copil la 83 de ani

[Sursa foto: TMZ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si