Monica Tatoiu a făcut publică suma fabuloasă pe care că primește lunar drept pensie din partea statului. Femeia de afaceri încasează lunar 22 de mii de lei din partea statului român, bani pe care i-a câștigat prin eforturile depuse pe vremea când era tânără.

Afacerista susține că nu a înșelat niciodată sistemul și că a reușit să facă avere doar prin muncă cinstită. Cu toate acestea, Monica Tatoiu și-a exprimat regretul pentru faptul că, în drumul său către succes profesional, a neglijat relația cu fiul său și a ratat momente semnificative din copilăria acestuia.

Ce pensie are Monica Tatoiu? Cum a facut femeia de acaeri milioane de euro: „Eu dorm liniștită noaptea”

Citește și: VIDEO- Monica Tatoiu, despre vacanța ideală. „Cu 7 luni înainte îmi iau biletele de avion ca să nu plătesc de 3 ori mai mult. Am fost unde mă duc în fiecare vară, în Sardinia”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

"Am o pensie 22.000 de lei. Pe lângă banii mei... Nu am bani afară. Toți bani mei sunt în România. Deci, eu dorm liniștită noaptea. Nu am făcut șmecherii. Mi-am plătit toate taxele și impozitele. De asta am 22.000 de lei pensie. Pe contributivitate. Nu am făcut nicio măgărie.(...) Am putut să devin bogată fără să fur.

Am nuncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit.

În 2010, de asta am plecat. Copilul meu și acum îmi reproșează. Eu îi spun: "Da, da jucăriile și școlile și astea cine ți le plătea?" Și câte odată îmi spune: "Mama, aș fi preferat să te am lângă mine"", a declarat Monica Tatoiu în timpul unui podcast, potrivit realitatea.net.

Ce face Monica Tatoiu în fiecare an de Revelion? Acest „ritual” atrage bunăstarea și banii

Femei de afaceri susține că în fiecare an, de Revelion, practică un ritual pentru a atrage bunăstarea și banii. Se pare că acest obicei i-a adus întotdeauna rezultatele dorite.

Citește și: VIDEO- Colțul de rai al Monicăi Tatoiu. Are o lume plină de viețuitoare și plante. Cum arată paradisul Monicăi Tatoiu

Iată ce obișnuiește să facă Monica Tatoiu în fiecare Revelion pentru a atrage bunăstarea și prosperitatea:

”Eu la ora 7 mă îmbrac frumos, îmi pun în lenjeria intimă, care este roșie, un card de credit și dolari și euro. Și eu, și tatăl, dacă ne vezi când ne dezbrăcăm seara când venim…

Facem o baie și mergem mâncăm bine, franțuzește, după care ne culcăm. Pe mine niciodată nu m-a prins Anul Nou să-l închid”, în cadrul aceluiași podcast.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si