Anghel Iordanescu incaseaza o pensie frumusica de la Ministerul Apararii Nationale, cu toate ca nu a lucrat niciodata in armata. In 2013, cand a depus ultima declaratie de avere in calitate de senator, el primea in jur de 3.500 lei pe luna, insa intre timp, pensia a crescut considerabil.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Si asta nu doar pentru ca pensiile speciale sau cele ale cadrelor militare s-au dublat sau chiar triplat in ultimii 5 ani. De la 1 decembrie 2014, lui Iordanescu i s-a schimbat „incadrarea”, fiind avansat de la gradul de general-maior in retragere la rangul de general-locotenent cu trei stele.

Corneliu Vadim Tudor a povestit, inainte de a muri, ca el „l-a facut general” pe Anghel Iordanescu, in 1993, dupa calificarea Romaniei la Campionatul Mondial. „Am ajuns in tara, am dormit o ora-doua, m-am dus la Senat, iar apoi l-am sunat pe Ion Iliescu pe telefonul scurt si, in 48 de ore, l-am facut pe Iordanescu general. Asta a fost”, povestea Vadim in 2015.
Anghel Iordanescu este absolvent al Universitatii Nationale de Aparare Carol I si al Colegiului National de Aparare, insa nu a facut niciodata publice date despre unele functii detinute in armata anterior anului 1994, care sa-i permita avansarea la gradul de general.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si