Ce pregătiri se fac pentru înmormântarea lui Cornel Galeș! Avem toate detaliile Exclusiv

Cornel Galeș a murit într-un tragic accident de mașină, în Spania, urmând să fie adus în țară pentru a fi înmormântat, ziua de 12 decembrie fiind stabilită pentru momentul solemn.

Author: Calin Perian vineri 06 decembrie 2019 , 20:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Chiar dacă trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș nu a ajuns încă în România, deja apropiații lui s-au apucat să facă pregătiri pentru înmormântare, cu atât mai mult cu cât, atunci când trăia stabilise, în amănunt, ce vrea să se petreacă în acele momente.

Citeste si: Cum a reușit Viviana să rezolve repatrierea lui Cornel Galeș, după ce a murit în accidentul de mașină din Spania! ”Nu se putea altfel”

Citeste si: Decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă, în aceste momente, cu trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș

Citeste si: Când va fi înmormântat Cornel Galeș? Primul anunț despre repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

”El a vrut, cu orice preț, să fie înmormântat lângă Ileana Ciuculete și, după ce va fi îngropat, să fie plantați brazii pe care el nu a reușit să îi ”prindă” la mormânt.

Apoi, pentru parastas a lăsat, în discuțiile avute pe acest subiect, indicațșii clare”, ne-a spus un amic de-al lui Cornel Galeș.

Mai exact, cum Cornel Galeș iubea mâncarea românească, și-a dorit ca parastasul să fie făcut așa cum se cuvine, cu sarmale, cu friptură. ”Nu știu dacă se va putea să îi îndeplinim dorința cu sarmale în foi de viță și salrmale în foi de varză și friptură. Este post, nu știu dacă se va obține derogare de la preot. Dacă nu, vom face un al doilea parastas, când se va termina postul”, ne-a spus sursa citată.

În altă ordine de idei, zilele acestea, apropiații lui se vor apuca de amenajările pe care trebuie să le aducă la mormântul pe care îl cumpărase, din vreme, Cornel Galeș pentru el și pentru femeia pe care a adorat-o, Ileana Ciuculete.  ”Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară marți, 10 decembrie. În 12 decembrie vor avea loc funeraliile la Cimitirul Străulești 2. Aici va dormi somnul de veci alături de ”Zânica” lui, Ileana Ciuculete! Dumnezeu să vă odihnească în pace”, au menționat apropiații lui, pe pagina de facebook creată pentru el. Iar pentru asta, ne-au dezvăluit apropiații lui, se va merge din timp la mormânt pentru o curățenie impecabilă și pentru completarea pietrei funerare, mai ales că locul de veci în care este înmormântată Ileana Ciuculete îl are ca proprietar, în acte, chiar pe Cornel Galeș, care și-a pus numele și fotografia pe cruce încă de acum doi ani, după moartea interpretei.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatică pentru toți apropiații lui Cornel Galeș. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. Cornel Galeș avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte înainte de tragedie și a murit într-un accident de circulație. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus, duminică seara, Viviana, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.

”Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav... Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si