Au ieșit la iveală detalii șocante despre jucătoarea lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi tineri în stațiunea constănțeană, 2 Mai. Ioana Ancuța Popoviciu ar fi recunoscut că are probleme medicale, de natură psihică, informează Antena 3 CNN.

Numeroase sesizări pe numele magistratului

Magistratul ar fi fost acuzat de atitudine nepotrivită în sala de judecată, dar și de faptul că întârzia foarte mult soluționarea dosarelor, iar în acest sens, pe numele său au fost făcute mai multe sesizări către Inspecția Judiciară.

Chiar și la întâlnirea cu inspectorii judiciari, Ioana Ancuța Popoviciu ar fi motivat că are probleme și a prezentat și documente care să ateste cele spuse.

Probleme medicale judecătoare Vlad Pascu

Ea este Ancuța Popoviciu.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Țipete și urlete în timpul expertizei! Posibilul criminal al Mirelei, femeia găsită fără viață pe A1, lângă Dâmbovița, ar fi făcut crize de isterie în fața medicilor

Fosta președintă a Judecătoriei Ineu, Mariana Nicoleta Luciu a vorbit despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

”În calitatea mea de președinte de instanță de la acel moment, da, a fost colega mea și dânsa s-a prevalat, undeva în 2016-2017 de concedii medicale repetate, în care a depus unele documente medicale din care rezulta că dânsa are unele afecțiuni medicale certificate de medici, ca să spunem așa,

și mă rog, ar fi lipsit pe motive medicale foarte multe luni de la serviciu. Sunt undeva pe la opt-nouă luni de concediu medical într-o perioadă de 12 luni, să spunem așa”, a spus aceasta pentru sursa citată mai sus.

Probleme medicale judecătoare Vlad Pascu

Imagini de la accidentul produs în 2 Mai.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Ce condamnare a primit șoferul care a accident 6 minori, în Petroșani? Bărbatul era băut și nu avea permis

De asemenea, Mariana Nicoleta Lucia a spus că nu știe dacă Ancuța Popoviciu a fost internată, însă un lucru cert este că a avut numeroase concedii medicale repetate și prelungite. La un moment dat, chiar și ea a solicitat inițierea unei cercetări disciplinare pentru activitatea magistratului, însă nu a primit nicio sancțiune disciplinară. 

”Dânsa și-a continuat activitatea pentru că s-a întocmit un referat care spunea că dumneaei este aptă din punct de vedere medical și, practic, dumneaei și-a continuat activitatea și și-a reluat, practic, activitatea, adică a venit la serviciu, nemaisolicitând alte concedii medicale ”, a mai precizat fosta președintă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si