Se pare că o decizie ar putea să schimbe parcursul dosarului lui Vlad Pascu. Consiliului Superior al Magistraturii ar urma să ia o decizie în privința judecătoarei Ancuţa Popoviciu, care care se ocupă de cazul tragediei din 2 Mai, acolo unde doi tineri și-au pierdut viața.

Ce ar urma să se întâmple cu procesul lui Vlad Pascu, în funcție de decizia luată de Consiliul Superior al Magistraturii, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro?

Decizie Consiliul Superior al Magistraturii. Ce s-ar putea întâmpla cu dosarul lui Vlad Pascu?

Conform sursei citate anterior, în cazul în care Consiliul Superior al Magistraturii ar lua o decizie nevaforavilă în cazul Ancuței Popoviciu, judecătoarea care se ocupă de dosarul tragediei de la 2 Mai, întreg procesul ar putea fi început de la zero.

Citește și: Ucigașul Mirelei, femeia găsită fără viață pe A1, lângă Dâmbovița, vrea să scape de închisoare. Ireal la ce metodă poate recurge

judecatoaRE VLAd pascu

Ce s-ar putea întâmpla cu procesul lui Vlad Pascu? 

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

În cazul unei decizii nefavorabile, ar fi atribuit un alt judecător cazului, care ar putea relua audierile martorilor precum şi administrarea probelor, conform antena3.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Ancuța Popoviciu, judecătoarea în procesul lui Vlad Pascu, se pare că așteaptă decizia secției de judecători în materie disciplinară. O inspecție judiciară se pare că a cerut suspendarea acesteia din funcție, având ca motiv o abatere disciplinară, dar și exercitarea funcției într-un mod neglijent. În timpul procesului, aceasta ar fi întrebat dacă una dintre victime se află în sală.

Conform aceleiași surse, Ancuța Popoviciu ar urma să fie audiată în următoarele zile.

Decizia care urmează să fie luată ar stabili ce se va întâmpla cu procesul lui Vlad Pascu.

Citește și: Ce se întâmplă cu Marian Cristian Minae, unul dintre suspecții în cazul asarinării lui Adrian Kreiner? Ministrul Justiției a făcut anunțul

judecatoaRE VLAd pascu

Ce s-ar putea întâmpla cu procesul lui Vlad Pascu? Decizia aparține Consiliului Superior al Magistraturii

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Ancuța Popoviciu se pare că a înaintat o cerere de abținere pentru judecarea cazului.

”Doamna judecător solicită colegilor dânsei să o retragă din acest dosar. Cererile noastre de amânare, a mea și a colegei mele, au fost formulate bazându-ne pe ceea ce a dispus inspecția judiciară, respectiv sesizarea CSM cu privire la suspendarea doamnei judecător, motiv pentru care s-a amânat termenul de astăzi, s-a dat un nou termen. Important este de știut că dacă se va admite cererea de abținere, întreg procesul se va lua de la zero.

Dacă doamna judecător va fi suspendată pe data de 24, se va relua procesul de la zero”, a spus avocatul Adrian Culis pentru Antena 3 CNN.

Vlad Pascu a accidentat mortal doi tineri în stațiunea 2 Mai, în luna august a anului 2023. Tânărul în vârstă de 19 ani conducea cu viteză și se pare că se afla sub influența mai multor substanțe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si