Numele George Soros este pe buzele tuturor. Barbatul in varsta de 86 de ani este considerat o eminenta care ar conduce lumea din umbra si, prin ONG-urile sale, ar reusi sa destabilizeze guverne, sa instige la proteste si chiar sa porneasca revolutii.

Mai mult decat atat, se spune ca protagonistul nostru ar avea pe statul de plata politicieni, jurnalisti si artisti din toate colturile lumii, dar nimeni, in cazul lui, nu poate spune cu exactitate unde se termina adevarul si incepe setea umana pentru teorii ale conspiratiilor.

In alta ordine de idei, finantistul cu o avere de peste 24 de miliarde de dolari este tata a cinci copii care s-au bucurat de tot sprijinul lui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Dintre ei, cel mai mul ii seamana, ca personalitate. fiica lui, Andrea, care face o sumedenie de acte filantropice. Mostenitoarea lui Soros a fost o lunga perioada profesoara de engleza in Qinghai, o provincie din platoul Tibet, apoi a infiintat o fundatie care sustine continuitatea si dezvoltarea culturii, limbii si locurilor zonei, dar si imbunatatirea vietii comunitatilor de acolo.

Pe langa activitatea filantropica intensa, Andrea a mai iesit in evidenta si cu o tranzactie facuta de curand. Femeia si sotul ei au vandut vila de 8.500 de metri patrati in care locuiau, pentru suma de 20 de milioane de dolari, aproape dublul pretului de achizitie din 2006, adica 11,5 milioane de dolari. Imobilul are sapte dormitoare, opt bai, semineu, sauna, doua terase si o sala de fitness dotata cu aparate de ultima generatie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si