Femeia cu cinci copii a fost graţiată în timpul mandatului lui Traian Băsescu, în 2014, după ce ce a furat 25 de lalele. S-a reîntors în satul natal Valea Roşie, din Călăraşi, slăbită toată de puteri după ce pe perioada detenţiei a suferit că una dintre fetiţe i-a murit, iar ea nu a fost lăsată să asiste nici măcar la înmormântare. Condamnată la doi ani şi jumătate de înhisoare cu executare, pentru că a furat flori, femeia şi-a luat practic aceeaşi pedeapsă ca de exemplu miliardarul Ioan Niculae, care a dat mită un milion de euro, scrie ziarul
Libertatea
Angela Lican, femeia graţiată de Traian Băsescu, trăieşte acum la limita subzistenţei, într-o casă cu două paturi pe care dorm şapte persoane şi mănâncă doar ”în zilele bune”. A petrecut un an şi patru luni în închisoare, condamnată pentru că a furat flori ca să-şi hrănească copiii.
”I-am scris fostului peşedinte fiind convinsă că nu o să mă bage nimeni în seamă. O colegă de celulă a insistat şi am zis că nu am ce să pierd”, povesteşte Angela Lican. Drama şi neajunsurile ei nu l-au impresionat doar pe fostul preşedinte, ci şi pe Gigi Becali, care i-a dat 20.000 de lei să-şi termine casa.
”Fac naveta în piaţă la Olteniţa, vând nuci, şi mi se rupe sufletul când mă întorc fără niciun ban şi iar trebuie să iau iar pâine pe datorie. Pe fetiţa cea mică nu o trimit la grădiniţă decât atunci când am pacheţel să-i dau.
Mi-a zis educatoarea să n-o las altfel, să nu sufere că vede mâncare la ceilalţi copii. Are o singură pereche de încălţări pe care o poartă doar cand pleacă de-acasă, ca să nu se rupă. Iarna nici nu simte zăpada. Mai am o fata în clasa I care învaţă foarte bine şi o ajută directorul cu rechizite ca să nu abandoneze”, povesteşte femeia.

Femeia cu cinci copii a fost graţiată în timpul mandatului lui Traian Băsescu, în 2014, după ce ce a furat 25 de lalele.

S-a reîntors în satul natal Valea Roşie, din Călăraşi, slăbită toată de puteri după ce pe perioada detenţiei a suferit că una dintre fetiţe i-a murit, iar ea nu a fost lăsată să asiste nici măcar la înmormântare. Condamnată la doi ani şi jumătate de înhisoare cu executare, pentru că a furat flori, femeia şi-a luat practic aceeaşi pedeapsă ca de exemplu miliardarul Ioan Niculae, care a dat mită un milion de euro, scrie ziarul Libertatea.

Angela Lican, femeia graţiată de Traian Băsescu, trăieşte acum la limita subzistenţei, într-o casă cu două paturi pe care dorm şapte persoane şi mănâncă doar ”în zilele bune”. A petrecut un an şi patru luni în închisoare, condamnată pentru că a furat flori ca să-şi hrănească copiii. ”I-am scris fostului peşedinte fiind convinsă că nu o să mă bage nimeni în seamă. O colegă de celulă a insistat şi am zis că nu am ce să pierd”, povesteşte Angela Lican. Drama şi neajunsurile ei nu l-au impresionat doar pe fostul preşedinte, ci şi pe Gigi Becali, care i-a dat 20.000 de lei să-şi termine casa.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”- wowbiz.ro

”Fac naveta în piaţă la Olteniţa, vând nuci, şi mi se rupe sufletul când mă întorc fără niciun ban şi iar trebuie să iau iar pâine pe datorie. Pe fetiţa cea mică nu o trimit la grădiniţă decât atunci când am pacheţel să-i dau. Mi-a zis educatoarea să n-o las altfel, să nu sufere că vede mâncare la ceilalţi copii. Are o singură pereche de încălţări pe care o poartă doar cand pleacă de-acasă, ca să nu se rupă. Iarna nici nu simte zăpada. Mai am o fata în clasa I care învaţă foarte bine şi o ajută directorul cu rechizite ca să nu abandoneze”, povesteşte femeia.

 

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: De ce și-a retras Anca Serea fiica de la grădiniță: ”Niciun copil nu este suficient de pregătit”- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si