Ce s-a întâmplat cu Marian ”Distrugătorul”, hoțul care a spart vila lui Hagi din Pipera

În ianuarie 2018, vila lui Gică Hagi din Pipera și reședința ambasadorului Pakistanului erau sparte. Hoțul, Marian Fieraru, zis ”Distrugătorul”, a fost prins într-o lună.

Petru Luca, marți 08 octombrie 2019 , 08:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În iarna lui 2018, între Crăciun și Anul Nou, Gheorghe Hagi a fost plecat în Italia, la Florența, pentru a discuta despre transferul fiului său, Ianis, pe atunci jucător la Fiorentina. Exact în această perioadă, vila sa din Pipera a fost spartă de hoți. ”Angajatii lui Hagi au raportat la politie in jaf petrecut la vila acestuia din Pipera. Jaful s-ar fi produs in luna decembrie, insa ei au depus plangerea in urma cu doua zile. Momentan, nu se stie prejudiciul”, a dezvaluit atunci sport.ro. Vila lui Hagi din Pipera nu a fost singura prădată de hoți cu această ocazie.

Citeste si: Gino Iorgulescu primeşte o nouă lovitură cruntă, în timp ce se află cu Mario la clinica din Milano! E ameninţat că va fi schimbat din fruntea LPF!

Și ambasadorul Pakistanului a reclamat un jaf la Poliția Capitalei, ambasada fiind pe aceeași stradă cu vila lui Hagi. Din fericire, într-o lună autoritățile l-au reținut pe hoț, Marian Fieraru (26 de ani), un recidivist care își spune Marian ”Distrugătorul” și care și-a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu o salbă din bonuri de masă și o mulțime de bani.

După ce s-a stabilit că paguba este estimată la peste 100000 de euro, bani furați din mai multe case din Pipera, la care se adaugă diverse obiecte, instanța a hotărât inițial ca Marian să fie reținut în arest. Acum câteva luni, însă, Judecătoria Buftea a decis schimbarea încadrării în cazul hoțului din vila lui Hagi, așa că Marian Fieraru se află acum în libertate, dar sub control judiciar. 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si