Ce s-a intamplat cu politistul care l-a lovit pe Boureanu!
Actual

Ce s-a intamplat cu politistul care l-a lovit pe Boureanu!

G. S.
17 ian 2018

Agentul de politie care l-a pus la pamant pe Cristian Boureanu dintr-un pumn ar fi fost mutat disciplinar. Din trafic, agentul Ovidiu Andrei a ajuns la munca de birou.

Agentul Ovidiu Andrei a devenit celebru dupa ce, anul trecut, la data de 9 iunie, a avut un conflict violent, in trafic, cu fostul deputat Cristian Boureanu. Cu toate ca nu se afla la volanul masinii sale, fostul politician s-a infuriat pentru faptul ca politistii i-au facut soferului semn sa opreasca.

Boureanu bause peste masura intr-un local de lux si il tocmise apoi, pe unul dintre angajatii restaurantului, sa faca pe soferul si sa-l conduca acasa. Dupa ce omul a tras pe dreapta, Cristian Boureanu s-a certat cu politistii si l-a lovit, pe unul dintre ei, cu genunchiul, in zona inghinala. In replica, politistul i-a tras un pumn in barbie, iar acesta s-a prabusit inconstient la pamânt.

Ulterior, pe fondul scandalului mediatic monstu care s-a declansat, politistul a fost retras din strada, fara vâlva. Potrivit unor surse din Politie, Ovidiu Andrei a ajuns acum la Biroul Accidente Usoare, unde constata tamponari.

Sursa

viewscnt
TAGURI: boureanu, politist, batut

Urmareste-ne pe Facebook