Ce s-a intamplat cu profesoara din Focsani, surprinsa in ipostaze intime cu un elev? Anuntul a fost facut in urma cu putin timp

Directorul Liceului de Arta din Focsani, Diana Rozalia Taicutu, si-a dat demisia in aceasta dimineata dupa un scandal sexual in care este protagonistul principal. Profesoara este acuzata ca ar avea o relatie intima cu un elev de 18 ani, fotografii in care ar fi cei doi fiind facute publice pe retele de socializare.

Author: A.S. Webeditor: M.C.B. luni 14 mai 2018 , 10:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conducerea Inspectoratului scolar Vrancea a anuntat in aceasra dimineata ca directoarea Liceului de Arte din Focsani si-a dat demisia dar si ca institutia s-a autosesizat si a demarat o ancheta.

In functie de

concluziile acestei actiuni, de gradul in care faptele se confirma si de gravitatea acestora, Inspectorul scolar Judetean Vrancea va decide in consecinta, respectând intocmai prevederile stipulate in Regulamentul de Organizare si Functionare a Unitatilor de invatamânt Preuniversitar, precum si cele din Legea Educatiei Nationale, cu modificarile si completarile ulterioare, transmite conducerea IsJ Vrancea.

Indiferent de rezultatul final al cercetarii, Inspectoratul scolar Judetean Vrancea condamna categoric si se delimiteaza de astfel de actiuni care dauneaza interesului invatamântului si prestigiului profesiei de dascal, mai transmite conducerea ISJ Vrancea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si