Doctorița fără un plămân care se luptă cu coronavirusul este un model, într-un context în care mulți medici au ales să își dea demisia în plină pandemie. Mai mult, se știe c Covid-19 atacă plămâni, astfel că Corina Maniu este mai vulnerabilă decât persoanele cu doi plâmâni.( citește mărturiile halucinante ale unei asistente din Suceava)

Citeste si: Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunț important: "Începem primele plăți pentru..."

Citeste si: Moment de reculegere în toată ţara, pentru ambulanţierul de la Suceava mort de coronavirus- VIDEO

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Coronavirus România. Raed Arafat, informații importante: „Nu trebuie nimeni să se relaxeze”

“Din cei 57 de ani de viaţă, Corina Liana Maniu şi-a dedicat 21 în slujba sănătăţii. Acum, cu o epidemie de coronavirus care afectează şi judeţul Alba, şefa secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Alba Iulia este prinsă direct în lupta cu boala COVID 19.”, a relatat Pro TV.

Doctorița fără un plămân care se luptă cu coronavirusul: “Acum trei ani am fost operată"

“Acum trei ani am fost operată pe plămân, m-am reîntors în secţia de boli infecţioase şi mi-am reluat activitatea. Nu am dat bir cu fugiţii, am ales să lucrez în continuare, nicio clipă nu m-am gândit să renunţ, în schimb m-am gândit să mă adaptez în sensul de a fi protejată.”

, a mărturisit Corina Maniu. La secţia condusă de medicul Corina Maniu sunt îngrijiţi o parte din pacienţii din Alba confirmaţi cu noul coronavirus. La nivelul judeţului, până pe 7 aprilie se înregistrau 50 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19.

În calitate de șef al la secțiaei de Boli Infecțioase de la spitalul din Alba-Iulia, Corina Mnaiu și-a depus deckaraația de avre, care datează din mai 2019. Conform documentului, ea aîncasat un venit anual de 170.742 de lei, adică 14.228 lei pe lună. Medicul deșine două terenuri agricol, unul intravilan și locuiește într-un apartament din Alba-Iulia.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si