Ce se întâmplă acum cu familia lui Tudor, băiatul de 15 ani, dispărut în urmă cu trei săptămâni!

Tudor Niream, un băiat de 15 ani din Zalău, a dispărut din casa bunicilor, în urmă cu trei săptămâni. De atunci, familia îl caută cu disperare.

C.L., luni 17 decembrie 2018 , 15:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tudor Niream a fost dat în urmărire naţională, după ce în seara de 23 noiembrie, în jurul orei 21.00, a plecat de acasă să se plimbe un pic şi nu s-a mai întors. Nimeni nu înţelege ce s-a putut întâmpla cu adolescentul de a dispărut de mai bine de trei săptămâni.

Pe 14 decembrie a fost ziua unuia dintre părinţii lui Tudor, însă nimeni din familie nu a putut să sărbătorească.

Şi asta pentru că singurul prilej care i-ar face fericiţi acum ar fi revenirea lui Tudor acasă.


 

”Pe 14 decembrie se împlinesc trei săptămâni de la dispariţa lui Tudor. Progres nu s-a făcut mult, dar nu ne dăm bătuţi, căutăm în continuare şi avem încredere că îi vom găsi urmele. De asemenea, această dată este şi ziua de naştere a unuia dintre părinţii lui. Vor fi urări de ”La mulţi ani”, dar nu va fi un prilej fericit până când Tudor va fi reunit cu familia. Oameni din lumea întreagă şi-au împărtăşit sprijinul moral şi sunt vigilenţi la orice apariţie. Dacă este zărit, vă rugăm, ca cel puţin, să faceţi o poză pentru a confirma că este într-adevăr el. Familia vă mulţumeşte din suflet”, este mesajul unui apropiat al lui Tudor, la trei săptămâni de când nu se mai ştie nimic de băiat.

Tudor Niream a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, din Sălaj. Le-a spus acestora că merge să se plimbe şi a plecat fără să-şi ia telefonul cu el. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut. Familia a anunţat imediat dispariţia băiatului, cazul a fost intens mediatizat şi pe reţelele de socializare, dar nu s-a primit niciu un semn până acum.

Tudor a fost căutat de familie, de prieteni, de volnutari, de pompierii militari chiar şi în apele lacului Vârşolţ.
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si