Dupa moartea surorii sale, Alex a marturisit ca va duce mai departe visul Aurei de a deveni medic si va da la Medicina. Baiatul insa nu a reusita sa treaca examenul de Bacalaureat in prima sesiune, asa ca si-a incercat norocul si in cea de-a doua, fara succes insa. Dezamagit, baiatul a plecat la o alta sora a sa, in Marea Britanie, sperand sa se angajeze acolo si apoi, sa-si continue chiar si studiile in strainatate.

Alex a fost cel care a vorbit presei in saptamanile de dupa moartea Aurei

Din pacate, Alex nu a reusit sa se angajeze, dar nici sa-si ia Bac-ul in anul urmator. Asa ca a revenit in tara, unde s-a angajat si unde acum are si o relatie stabila. Nu se stie insa din ce motiv, baiatul care in primul an de la moartea Aurei era cel care vorbea cel mai mult in presa si critica modul in care autoritatile faceau ancheta in cazul accidentului, brusc a disparut.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Alex, in vara, alaturi de cele doua surori ale lui: Mariana si Ioana

Alex, mascota de la actiunile organizate de Asociatia Aura Ion
El participa la actiunile publice organizate de surorile lui, dar costumat. Insa, nu mai apare in imaginile de la evenimente si nici in cele de la comemorarea Aurei in Apuseni, de luna trecuta.
Una din putinele imagini in care Alex apare la actiunile asociatiei

Aura Ion era studenta la Medicina si se afla, in calitate de voluntar, in avionul care s-a prabusit in ianuarie 2014 in Muntii Apuseni, ea si pilotul Adrian Iovan pierzandu-si viata in urma accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si