Ce se întâmplă acum cu sora Alexandrei Măceșanu! Copila de doar 10 ani abia s-a întors de la mare și se pregătește de școală | DEZVĂLUIRI

Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită de Gheoghe Dincă din Caracal, are o soră de doar 10 ani, de care era extrem de apropiată.

Author: C.L. marți 03 septembrie 2019 , 09:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Părinții Alexandrei Măceșanu încă își așteaptă fiica acasă, oamenii nu cred că fata este moartă, deși Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe tânăra pe care o luase cu mașina la ocazie pentru a o duce la Caracal.

Părinții Alexandrei Măceșanu încearcă să-și ascundă durerea de fata cea mica, sora Alexandrei, care suferă teribil de dorul acesteia. Cele două surori dormeau împreună și se iubeau tare mult.

”Veneam acasă și le auzeam cum se jucau, cum râdeau împreună. Nu erau doar surori, erau prietene, dormeau amândouă. Cea mică începe să pună întrebări și noi nu știm cum să-i spunem”, afirma tatăl Alexandrei Măceșanu în urmă cu ceva timp, într-o declarație dată presei.

În primele zile după dispariție, pentru că micuța tot întreba de Alexandra, părinții i-au spus că tânăra a plecat la mare. Între timp, sora Alexandrei a fost plecată ea în tabără la mare, cu colegii de școală. Acum s-a întors acasă și se pregătește de începutul școlii. Iar părinții i-au explicat cum au putut ei mai bine dispariția surorii mai mari, considerând așa cum spunea și tatăl Alexandrei în urmă cu ceva timp că e mai bine să afle de la ei decât de la alții.

Citeste si: Alexandra Măceșanu a fost activă pe Facebook! S-a aflat cine îi folosește contul

Citeste si: Filmul complet al ultimelor minute din viața ei! Ce a făcut Alexandra Măceșanu înainte să fie ucisă de Gheorghe Dincă

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: ”Oriunde ar fi Alexandra, vreau să ştie că noi o iubim şi o aşteptăm acasă”

Familia Alexandrei Măceșanu nu crede că tânăra e moartă! ”O așteptăm să vină acasă, să intre pe poartă”

Familia Alexandrei Măceșanu nu crede că tânăra răpită de Gheorghe Dincă e moartă. Așa că a așteaptă să se întoarcă acasă.

”O așteptăm să vină acasă, să intre pe poartă. Credem că este în viață. Să dea Dumnezeu ca poliția să o găsească. Ne rugăm în fiecare seară  ca fiica să ni se întoarcă acasă”, a mărturisit tatăl Alexandrei, în urmă cu câteva zile, când s-a împlinit o lună de la dispariția fetei.

Și mama Alexandrei a transmis un mesaj prin intermediul contului de Facebook al unchiului fetei, Alexandru Cumpănașu. ” Eu simt că trăieşte. Ea este o fată puternică. Nu ştiu cum a avut curaj să sune la 112 şi nu a putut fi salvată. Sper ca ea singură să scape, dacă poliţia nu face nimic deocamdată. Sper ca toată lumea care poate da informaţii că a văzut-o, îi rugăm din suflet, fără păcăleli, să ne ajute să o găsim să se întoarcă înapoi acasă. Mă uit la pozele ei de dinainte de a fi răpită, la un botez sau majorat, unde a fost.  Era plină de viaţă, un copil foarte cuminte. Oriunde ar fi Alexandra, vreau să ştie că noi o iubim şi o aşteptăm acasă, din tot sufletul. Trec pe lângă cameră și mă aștept să fie acolo. Oriunde ar fi, să ştie că o iubim şi o aşteptăm acasă. Sper ca autorităţile măcar de data asta să-şi facă datoria şi să încerce s-o găsească. E foarte greu, pe zi ce trece e foarte greu”, a spus mama Alexandrei Măceșanu. 

Asta deși, Gheorghe Dincă a declarat în fața anchetatorilor că a omorât-o pe Alexandra, atunci când a prins-o vorbind la telefon, adică după ce fata a cerut, disperată, ajutorul oamenilor legii, la 112.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si