Ce se întâmplă acum pe contul de facebook al lui Tudor Niream, băiatul de 15 ani, dispărut de două săptămâni! E impresionant!

Tudor Niream, un băiat de 15 ani din Zalău, a dispărut fără urmă de pe 23 noiembrie. Toată lumea îl caută, iar familia a trimis apeluri disperate.

C.L., joi 06 decembrie 2018 , 21:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tudor Niream a fost dat în urmărire naţională, după ce în seara de 23 noiembrie, în jurul orei 21.00, a plecat de acasă să se plimbe un pic şi nu s-a mai întors. Nimeni nu înţelege ce s-a putut întâmpla cu adolescentul de a dispărut. Pe pagina de socializare a lui Tudor sunt numeroase mesaje transmise de cunoscuţi, dar şi de persoane care deşi nu-l ştiu pe băiat, s-au implicat în găsirea lui.

Cel mai impresionant mesaj este cel al unui băiat care pare că nu-l cunoaşte pe Tudor: ”Hei, Tudor. Te salut din Oradea, am doar 13 ani, dar îţi zic doar atât: ca acasă, lângă familia ta, nu e mai bine nicăieri”

Alţii îl îndeamnă pe adolescent să dea un semn familiei, care e disperată. ”Nu-ţi mai face familia să sufere. Încearcă din răsputeri, oriunde ai fi, să fugi de acolo. Oradea te susţine. Acum, în prag de sărbători, adu-le zâmbetul părinţilor. Du-te acasă!”, este un alt mesaj postat pe pagina de socializare a lui Tudor.

Tudor Niream a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, din Sălaj. Le-a spus acestora că merge să se plimbe şi a plecat fără să-şi ia telefonul cu el.

De atunci, nimeni nu l-a mai văzut. Familia a anunţat imediat dispariţia băiatului, cazul a fost intens mediatizat şi pe reţelele de socializare, dar nu s-a primit niciun semn până acum. Mama lui, Geta Niream a anunţat zilele trecute o operaţiune de căutare a băiatului, iar voluntarii şi pompierii militari l-au căutat pe adolescent chiar şi în apele lacului Vârşolţ, cu ajutorul unei bărci de salvare.
În continuare, Tudor Niream este dispărut, iar până acum deşi au fot mai multe informaţii că ar fi fost văzut în diferite zone ale ţării, nu a fost găsit.
Persoanele care l-au văzut pe Tudor Niream sau au informaţii despre băiat sunt rugate să sune de urgenţă la poliţie.
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si