Şase români au obligat trei minore să se prostitueze! Una a rămas gravidă, iar agresorii au făcut un lucru inimaginabil cu copilul nenăscut

Şase români au fost arestaţi la Foggia, în Italia, pentru că au sechestrat trei minore, cu vârste până în 17 ani, pe care le obligau să se prostitueze. Fetele erau ţinute sechestrate într-un beci, unde erau aduşi clienţii.

M.C.B., joi 06 decembrie 2018 , 10:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Toate au fost păcălite de tineri care le-au jurat că sunt îndrăgostiţi de ele şi că le vor lua de neveste, a anunţat observator.tv, citând presa italiană. Fetele erau chemate de ”iubiţi” în Italia, iar acolo au fost sechestrate, bătute şi obligate să se prostitueze. Fetele erau răsplătite pentru ”munca” lor cu mâncare şi câte un pachet de ţigări pe zi. În schimb, trebuiau să ”ponteze” câte opt ore de muncă pe zi.

Una dintre victime, care era gravidă, a încasat o bătaie zdravănă. Dar, când a plecat, agresorul a uitat uşa descuiată. Fata a fugit şi a rugat un şofer s-o ducă la un spital Din cauza bătăii, copilul ei a murit.

În schimb, o altă fată care a rămas gravidă a aflat că agresorii îi vânduseră copilul nenăscut încă. Ei se tocmiseră cu un doritor contra sumei de 28.000 de euro. Toţi cei şase români de origine romă au fost arestaţi. Un client milos, care a rămas şocat de celulele cu paturi de fier şi lanţuri unde erau ţinute fetele, a promis câte 50 de euro zilnic, timp de un an, pentru fata care a trăit un coşmar de nedescris câteva luni.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si