Actrita s-a stins din viata in urma cu 4 luni. Florin Piersic, impreuna cu fiul sau, Piersic Jr, si alti cativa apropiati i-au facut actritei pomana de trei luni, in august. Atunci acestia i-au umplut mormantul cu flori multicolore si multe lumanari si au rugat o angajata a cimitirului sa aiba grija sa fie mereu curatenie la locul de veci al Tatianei.

La scurt timp dupa pomana de trei luni, furtuna puternica ce a fost in Capitala i-a mai rupt din florile plantate.

Putea insa sa fie mai rau de atat! Vijelia a rupt efectiv doua cruci din fata mormantului Tatianei, acestea prabusindu-se peste locurile de veci, si nu peste cel al fostei sotii a lui Piersic, aflat la nici jumatate de metru in spate. Angajatii cimitirului au fost socati cand au vazut ce s-a intamplat, insa s-au bucurat ca nu s-au deteriorat alte morminte din apropiere, cum ar fi fost cel al Tatianei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Mormintele din fata celui al Tatianei Iekel sunt foarte vechi, s-au deteriorat odata cu trecerea anilor. Piatra incepuse sa cedeze, crucile erau din piatra. Vijelia le-a daramat, le-a pus la pamant.

S-au spart peste locurile de veci ale celor doua persoane. S-au dus spre fata. Daca se duceau spre spate cadeau peste mormantul Tatianei si praf il faceau. Il distrugeau si pe al ei. Apoi era mai complicat de reparat, plus ca cine suporta cheltuielile. Iesea balamuc, neintelegeri si tot asa. Ne bucuram ca nu s-au deteriorat celelalte locuri de veci din imprejurimi, dar mai ales cel al Tatianei Iekel care e cel mai recent facut”, sustin angajatii din cimitir.

Tatiana Iekel s-a stins din viata la inceputul lunii mai, la Spitalul Militar din Capitala, avandu-l la capatai doar pe fiul sau, Florin Piersic jr. Desi iubita si adulata de public pana in ultima zi a vietii, spre surprinderea tuturor, actrita nu a avut parte de o depunere la vreun teatru, asa cum se cuvine, caci familia a decis sa nu anunte decesul imediat, ci abia trei zile mai tarziu, atunci cand deja femeia era si inmormantata. La cimitir, la inmormantare, au fost doar fiul ei si partenera, dupa cum marturiseau angajatii cimitirului recent. Cel care insa merge frecvent la locul ei de veci cu flori si lumanari este Florin Piersic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si