Mai mult, spun sursele noastre, Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity, singurul supraviețuitor al formației rock, a parcurs toți pașii recuperării indicați de medici, el suferind și o intervenție medicală de reconstrucție facială.

Citeste si: Marş pentru comemorarea a patru ani de la incendiul din Colectiv, în Bucureşti; unii participanţi au cerut demisia lui Raed Arafat

Citeste si: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, la 4 ani de la Colectiv: Una dintre cele mai dificile misiuni

Citeste si: 4 ani de Colectiv= 65 de morti, ZERO vinovați! Nu v-am uitat!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu toate acestea, ne-au dezvăluit apropiați de-ai lui Andrei Găluț, fostul solist al trupei care cânta în clubul Colectiv, acum patru ani, în noaptea tragediei cumplite de acolo, a preferat, chiar dacă s-a recuperat mai bine decât se așteptau medicii, să se retragă. ”Nu mai vorbește cu aproape niciunul dintre vechii săi prieteni... Preferă să stea departe de tot ce s-a întâmplat, preferă să își vadă de viață și încearcă să uite de tragedia care i-a marcat viața și cariera”, ne-a spus un apropiat de-al artistului.

Mai mult, a renunțat definitiv la muzică. ”Nici nu mai vrea să audă de muzică, de ideea de a reveni, vreodată, în lumea muzicală. De altfel, nu vrea să se implice în nimic care ar putea atrage atenția asupra lui, este încă departe de a se recupera, în plan psihologic. Suferă enorm pentru ce s-a întâmplat acum patru ani, de aceea a și preferat să se retragă departe de toată lumea, și stă doar alături de familia lui”, ne-a mai spus sursa citată.

 

Patru ani de la Colectiv! Cea mai mare tragedie din România de după Revoluție

Ultimul bilanţ al incendiului din acea fatidică seară de vineri, 31 octombrie 2015, din Club Colectiv arată 64 de persoane decedate şi alte sute de persoane care au avut nevoie de tratament de urgenţă în spitalele din România sau din străinătate, număr la care s-a adăugat, anul trecut, şi sinuciderea unui alt tânăr, martor al cumplitelor evenimente. Clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album- "Mantras of war". Mai mult, printre cei care au pierit în cumplitul accident se numără toţi membrii trupei cu excepţia lui Andrei Găluț, drama lui psihică fiind cu atât mai mare cu cât logodnica i-a fost şi ea răpită de cumplitul incendiu din Colectiv.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si