Ce se mai intampla la manastirea la care au trait cei 117 copii infiati de regretatul preot Mihai Negrea! Se fac constructii noi

Parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati sau saraci, s-a stins din viata la finalul lunii ianuarie, el fiind inmormantat in curtea Manastirii Podul Cosnei, unde traia si slujea. Dupa ce preotul a inchis ochii pentru totdeauna, preoteasa si cei 117 copii au plecat din manastire.

Webeditor: C.L. Author: G.G. joi 02 noiembrie 2017 , 21:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Preoteasa si cei 117 copii pe care regretatul parinte Mihai Negrea i-a crescut cu atata dragoste, s-au mutat la un centru din Vatra Dornei. Acestia insa merg frecvent la mormantul preotului ca sa-i puna flori, sa-i aprinda lumanari si sa faca curat.( Vezi AICI ce scrie pe mormantul preotului Mihai Negrea)

La manastire, slujeste alt preot care a pastrat traditiile, el nedorind sa schimbe nicio regula stabilita de parintele Mihai Negrea cand era in viata. Ba din contra, staretul s-a apucat sa faca renovari, sa investeasca in biserici si in camerele in care au locuit copiii si care acum sunt ocupate de preoti si calugari, conform surselor din manastire.

“La manastire se avanseaza cu lucrarile, in afara schimbarii stoleriei din lemn in termopan, se lucreaza la constructia unei anexe -cladire care va fi dotata cu o centrala termica pe lemne de mare putere care va incalzi cele doua biserici, bucataria, staretia si camerele in care stateau copiii, acum fiind locuite de 2 preoti si 2 calugari, si de enoriasii ce vor sa poposeasca la manastire.

Tot in acea constructie va fi o magazie pentru depozitarea lemnelor si alte spatii pentru depozitarea alimentelor”, sustin surse de la manastire.

Cei care vor sa-i ajute pe cei 117 copii orfani o pot face la:

Asociatia Mihail si Gravril Podul Cosnei

CIF 26179032

Banca Raiffeisen

RO45RZBR0000060012128463 – Cont LEI

RO93RZBR0000060012128472 – Cont EURO

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si