Soţia lui Andrei Hrebenciuc este sexy pe scenă, aşa cum se poate vedea din câteva fotografii realizate în timpul comediei „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” care se joacă la Teatrul Elisabeta.( vezi cât de bine arată soacra lui Hrebenciuc Jr)

Citeste si: Hrebe Jr, indragostit ca-n prima zi de Irina Noaptes! La 4 ani de la nunta, cei doi se privesc precum doi adolescenti VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro

Citeste si: Viorel Hrebenciuc... imbracat la patru ace, sa fumeze trabuc ii place| VIDEO

Citeste si: Hrebe jr. si-a scos sotia la restaurant! VIDEO EXCLUSIV

Actriţa Irina Noapteş, soţia lui Hrebe Jr, joacă rolul unei amante care se trezeşte în faţa unei situaţii imposibile. Irina, care s-a măritat cu Hrebenciuc Jr în 2014, a avut apariţii episodice în filmele „Vera” (2015) „Două lozuri” (2016) şi “Ana, mon amour” (2017).

Soţia lui Andrei Hrebenciuc este sexy pe scenă. Îi place mai mult teatrul decât filmul

Ea este fiica lui Alexandru Noapteş, un fost director din CFR. Actriţa Irina Noapteş şi-a anunţat recent amicii că a început cursurile Masterului în actorie la UNATC "I.L. Caragiale" din Bucureşti, după ce a absolvit Actoria de Film.

În toamna lui 2018, Irina a susţinut şi examenul de licenţă după absolvirea UNATC, având rolul principal în piesa de teatru „Întreaga mea lume”.

De atunci, ea s-a dedicat unei cariere în teatru, după ce a debutat, ca actriţă, în câteva filme. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si