Cadrul medical a fost extrem de mediatizat in perioada respectiva, dar si acum starneste admiratie ori de cate ori este zarit sau se afla ceva despre el. Nu sunt multi care sa stie ca medicul Zamfir are o fata superba de 10 ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Lavinia este "comoara" medicului. Ea viseaza sa ajunga cantareata si chiar in inregistrat in studio cateva coveruri dupa piese celebre. Micuta studiaza la scoala de canto a sopranei Anca Parlog, cea care s-a aratat incantata de vocea ei. 

"E greu, dar e o lupta care trebuie dusa de mica, lupta pentru normalitate.

Ca sa opteze pentru ce trebuie atunci cand are de ales si nu suntem langa ea. MA straduiesc sa ii creez un ascendent care sa-i fie util fata de anturaj, sa se ia ceilalti dupa ea, nu ea dupa ei. Eu lucrez finut, psihologic. Nu am mult timp de stat cu ea si ii vorbesc in pilde tot timpul. Asa da, asa nu, cu argumente, repetitiv", a declarat medicul, noteaza cei de la libertatea.ro.

Lavinia ia lectii de canto, balet, citeste carti si isi petrece mult timp alaturi de surioara ei mai mica, Sonia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si