Ce spun specialistii despre comportamentul criminalului olandez! ”Un prădător sexual”! Ce l-a determinat pe bărbat să o ucidă pe fetița de 11 ani din Dâmbovița

Criminalul olandez care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița a fost caracterizat de specialiști! El avea însă să își ia viața câteva zile mai târziu

Lia Popescu, marți 24 septembrie 2019 , 08:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Polițiștii au găsit noi probe în cazul criminalului olandez care ar fi ucis-o pe micuța Mihaela Adriana din Dâmbovița! Bărbatul care a omorât-o și supus-o unor tratamente inumane pe fetița de 11 ani din comuna Gura Șuții ar fi avut probleme de ordin psihic, motiv pentru care s-a și sinucis, aruncându-se în fața unui tir.

Pe de altă parte, polițiștii au aflat care a fost și apartamentul închiriat în regim hotelier din Sectorul 2 al Capitalei de Johannes Visscher.  Din informațiile oferite, olandezul s-a cazat în locația respectivă chiar în ziua în care a aterizat în România. Apoi a închiriat și o mașină. Mai mult decât atât, în casa în care a stat, ar fi întreținut relații intime cu o altă persoană!

 

Criminalul olandez era un ”prădător sexual”?! Anchetatorii au cules probe ADN

Anchetatorii au mers în imobil, de unde ar fi recoltat mai multe probe ADN, printre care și prezervative. Potrivit primelor surselor oficiale, bărbatul avea antecedente penale și era binecunoscut în Olanda ca fiind pedofil. Surprinzător, el nu ar fi fost prima dată când venea în România, special pentru a-și împlini pornirile bolnave.

Citeste si: Olandezul suspectat că a ucis-o pe fetița din Dâmbovița s-a sinucis

Citeste si: Reacția Ambasadei Olandei în cazul fetei ucise

Citeste si: VIDEO | Cazul fetiței ucise în Dâmbovița. Unii polițiști o căutau, alții mâncau semințe

Criminalul olandez era un ”prădător sexual”?! ”Își fixează prada și o pândește”

Specialiștii susțin că, după un studiu de specialiate, criminalul olandez era un ”prădător sexual” care și-ar fi calculat cu bună știință pașii! ”S-a comportat fix ca o persoană care își fixează prada și o pândește. El a luat mașina, și, din toate informațiile de până acum, după o perioadă haotică, în care a condus fără sens, a ajuns într-o comună, Gura Șuții, fără oameni la poartă, astfel că, a putut să aștepte un copil de la școală și să îl răpească. Apoi, l-a dus într-un loc pustiu, unde l-a ucis și l-a violat, exact cum voia încă de la plecarea spre victimă!”, au spus persoane de la fața locului despre comportamentul bărbatului, care a decis însă să își pună capăt zilelor, ieri. 

Johannes Visscher s-a sinucis, ieri, într-un mod extrem de violent! Filat de polițiștii din Olanda, el s-a izbit cu masina de un tir, în Amsterdam, murind pe loc. ”Totul s-a produs rapid, fără să mai poată nimeni interveni. Impactul a fost atât de dur, încât, bărbatul a murit imediat!”, au dezvăluit persoane din caz. 

 

Olandezul care ar fi omorât-o pe Adriana avea o fiică de vârsta minorei ucise

Au apărut primele imagini cu olandezul care este suspectat de moartea Adrianei, fetița din Dâmbovița ucisă cu bestialitate la câțiva zeci de metri de casă.

Olandezul criminal s-a sinucis astăzi, după ce a aflat că este principalul suspect în cazul crimei care a șocat Dâmbovița. Bărbatul avea un cazier vast infracțional în Olanda, mai ales de pedofilie. Mai mult decât atât, olandezul avea o fetiță ce pare a fi de  vârsta Adrianei. 

Totodată acum, după ce principalul suspect s-a sinucis, dosarul crimei va fi clasat cu mențiunea decesul făptuitorului și nimeni nu va mai răspunde de moartea tragică a Adrianei, în vârstă de doar 11 ani.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si