Un copil dintr-o familie din Vaslui a fost găsit înecat într-un pârâu, la 500 de metri de casă. Mama acestuia spune că l-ar fi culcat la prânz, apoi a dispărut. Copilul avea un an și două luni. Familia nu își explică cum a putut pleca cel mic de acasă fără să fie văzut sau auzit.

Citeste si: VIDEO- Un copil de 3 ani din Brașov a fost violat de mamă de la vârsta de un an. Ororile erau filmate de tată

„Cum a ajuns acolo? Pe drum era sărbătoare, oameni, se putea vedea, şi fratele mai mare era pe drum cu bicicleta şi putea să-l vadă el, dar nu ştiu. El de obicei dacă se trezea, îl adormeam şi noi eram pe afară prin curte, ce treabă mai făceam ca pe la ţară pe aici, el plângea dacă ieşea până în uşă, noi îl auzeam. Dar acum fără plâns, fără nimic, ne-am trezit deodată că nu mai este.” , a declarat tatăl copilului pentru Antena 3.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Elev incendiat de colegi într-un liceu din Botoșani, în timpul orelor de curs

Familia a alertat autoritățile când cel mic nu mai era în casă

Bunica copilului este devastată de cele întâmplate. „Ieri au mers cu mine la biserică. A mers cu mine, am vorbit cu dânsu, l-am pupuat şi mi-a zis ”mamaie, mamaie” şi gata şi pe urmă eu am plecat acasă, că eu stau departe. Ce s-a întâmplat pe urmă nu ştiu. Zice că pe pat l-a lăsat dormind şi ei s-au dus la animale şi nu l-au mai găsit.

De ce n-am murit eu în locul lui?”, a declarat femeia pentru aelași post de televiziune.

Citeste si: Descoperire șocantă în parcarea unui supermarket. Un bărbat a fost găsit mort după ce a zăcut două ore

Când au văzut că cel mic nu mai este, familia a apelat la 112, iar cadavrul a fost găsit după cinci ore.

„Copilul a fost găsit sub un pod, într-o baltă cu apă, apă puţină, dar copilul cu faţa în apă fără semne vitale,. S-au efectuat manevre de resuscitare peste o oră jumătate, dar din nefericire fără rezultat favorabil.”, a transmis Daniel Ungureanu, medic SAJ Vaslui.

Din primele verificări, există suspiciuni că acesta ar fi fost aruncat de pe pod.

Citeste si: O copilă de 14 ani din Brașov, dată dispărută de către familie. Tânăra a plecat, dar nu s-a mai întors acasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si