Ce spune fratele Nadiei Comaneci despre informatia ca sora lui ar fi divortat de Bart Conner! "Am vorbit cu ea acum doua zile, nu mi-a zis nimic, dar..."

Nadia Comaneci (56 de ani) este casatorita din 1996 cu fostul mare gimnast Bart Conner, cu care are un baiat, pe Paul Dylan.

Petru Luca, marți 10 iulie 2018 , 17:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De cateva saptamani, zvonul ca Nadia Comaneci (56 de ani) ar fi divortat de Bart Conner a ajuns la nivelul mai multor redactii din Romania, diverse persoane sustinand ca detin informatii "sigure" despre subiect. In dorinta de a lamuri aceasta necunoscuta, WOWbiz.ro a preferat sa discute cu Adrian Comaneci, fratele fostei mari sportive, care ne-a declarat urmatoarele: "Am vorbit cu ea acum doua zile, nu mi-a zis nimic, dar nu cred ca e adevarata informatia. Daca era ceva imi spunea ea, cu siguranta, plus ca asemenea lucruri se intampla in timp, n-ar avea cum sa se desparta brusc, ar fi ceva mai de durata, nu de pe o zi pe alta. Eu stiu ca ei se iubesc in continuare, ca sunt fericiti in America. Nu stiu cine ar avea interes sa propage o asemenea informatie, e bine ca verificati asa ceva", ne-a declarat Adrian Comaneci.   

Stabiliti in Norman (Oklahoma), Nadia si Bart Conner au deschis impreuna o academie de gimnastica, acolo unde copiii incearca sa le calce pe urme celor doi mari campioni. Nunta de la Bucuresti, desfasurata pe 23 aprilie 1996, a fost una fastuoasa, nasi de cununie fiind premierul de atunci, Adrian Nastase, si sotia lui, Dana. 

Nadia Comaneci este considerata cea mai mare gimnasta din istorie, obtinand 5 medalii olimpice de aur (trei la Montreal 1976 si doua la Moscova 1980), alte trei de argint si una de bronz, tot la olimpiade, plus o multime de titluri mondiale si europene. Nascuta la Onesti, pe 12 noiembrie 1961, Nadia este prima gimnasta care a luat 10 la Olimpiada (Montreal 1976). 

Te-ar putea interesa si

Loading...