Ce spunea Alexandru Cumpănașu, despre mama copiilor săi: ”Iubim amândoi la fel de mult copiii, dar fiecare cu drumul său!” EXCLUSIV

Alexandru Cumpănașu s-a căsătorit în 2018 cu Simona, dar are trei copii dintr-o legătură anterioară.

Author: Petru Luca joi 05 septembrie 2019 , 14:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata dispărută în Caracal, s-a căsătorit în 2018 cu Simona, dar are trei copii dintr-o legătură anterioară.  ”Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracul pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere.

Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată. Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie să îşi facă treaba” , a mărturisit recent Alexandru Cumpănașu. 

Acum trei ani, într-o discuție purtată în mediul virtual cu o amică, Alexandru Cumpănașu fusese întrebat și de mama copiilor săi, două fete și un băiat. ”Fetele se zice, seamana cu tata, unde-i mama?”, a fost chestionat Cumpănașu. ”Iubim amandoi la fel de mult copiii, dar fiecare cu drumul sau.

Cu respect reciproc. Viata iti da multe provocari. Important este sa le faci fata cu demnitate si cu gandul la ingerasi”, a răspuns atunci Alexandru Cumpănașu. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si