Ce spunea Larisa despre Giani Kirita inainte sa plece la Exatlon! Marturisirea impresionanta facuta de sotul concurentei

Larisa Vasile nu a ajuns la Exatlon, in echipa Faimosilor, in primul “val”, asa ca a urmarit de acasa prima parte a emisiunii.

C.L., vineri 30 martie 2018 , 21:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pana sa afle ca Giani Kirita ii va fi coleg de echipa, Larisa l-a vazut de acasa, doar la televizor, atunci cand nu rata nici o editie a Exatlon. Acum, dupa ce Larisa a ajuns in competitive, alaturi de Giani Kirita, sotul ei ne-a dezvaluit ca acesta seama cu tatal Larisei, barbatul care a murit in urma cu cateva luni si care a lasat un gol imens in sufletul tinerei.

“Eu si Larisa ne uitam mereu la Exatlon si intr-o seara, in timp ce Giani Kirita era in prim plan si vorbea, gesticula si se agita, asa cum face el mereu, am sesizat ca el seamana bine cu tatal Larisei. I-am spus si ei si mi-a raspuns ca observase si ea acest lucru. Nu era vorba de o asemanare neaparat fizica, desi nici aceasta nu este prea departe, amandoi fiind chei si cu barba, dar in principal la modul in care Giani vorbeste si gesticuleaza, seamana cu tatal Larisei”, ne-a povestit amuzat acum Shady, sotul Larisei. 

Acesta si-a amintit de acel episod cand mama Larisei, in urma cu cateva zile, a avut aceeasi reactie, spunand ca Giani Kirita are gesturi asemanatoare cu cele ale sotului ei mort in toamna anului trecut.

Tatal Larisei, fost sportiv de performanta, a murit in urma cu cateva luni, iar in memoria lui, tanara si-a dorit sa participe la Exatlon, pentru a arata tuturor cat de puternica e.

Te-ar putea interesa si