Ediția de miercuri a fost concentrată pe un cuplu, Andreea și Emanuel, iar după ce atenția s-a îndreptat către imaginile spectaculoase din timpul escapadei celor doi, lucrurile se schimbă joi, cu privire la Radu și Anca.

Citeste si: Ce decizie a luat Natalia după ce a aflat că Andra Volos se simte rău?

Anca a mărturisit încă de când a intrat în casă că a venit să îl cunoască pe Ionuț, dar a înțeles că acesta are sentimente puternice pentru Larisa, așa că s-a retras.

Citeste si: Kinga a dezvăluit care este cel mai mare regret de când a pășit în Casa Iubirii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

„Sunt emoționat! Nu știu cum o să reacționeze! Și nu știu exact o să mă sărute, n-o să mă sărute! Oare ce o să spună Kinga? Dar nici nu mă interesează ce o să spună!”, spune Radu.
Ceilalți concurenți vor avea parte de imagini de senzație, așa că nici reacțiile nu vor întârzia să apară.

Regretul Kingăi de când a pășit în Casa Iubirii

Kinga se află într-o perioadă mai puțin plăcută și spune că regretă că în toată această perioadă de când se află la Casa Iubirii nu a cunoscut toți băieții și a oferit șanse doar pentru doi dintre ei.

Citeste si: Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii a vorbit despre condițiile în care a locuit în India

Prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, încearcă să o convingă pe  Kinga  că nu a pierdut nimic în tpată această perioadă de când se află la  Casa Iubirii,  ba chiar mai mult o

sfătuiește să profite de timpul care i-a mai rămas în competiție.

Citeste si: Momente emoționante în Casa Iubirii. Sorin a vorbit despre iubirea pe care i-o poartă Nicoletei

La rândul său, Radu are aceeași stare ca a Kingăi și își dă seama că nu a reușit să concretizeze nimic din ce și-a propus la începutul emisiunii, pe scurt să își găsească marea iubire. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si