Ce talent ascunde fratele lui Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini într-un parc din Capitală! Video EXCLUSIV

Acum cinci ani și jumătate, familia Anghel a fost sfărâmată de durerea pierderii lui Ionuț, băiețelul care a fost sfâșiat de maidanezi, în Parcul Tei din Capitală, micuțul lăsând în urma lui doi părinți cărora nu le-au secat nici acum lacrimile și un frățior mai mic, Andrei.

Author: Radu C. Munteanu sâmbătă 06 aprilie 2019 , 20:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Cu toate acestea, în unele cazuri, cei doi părinţi reuşesc să mai şi zâmbească, mai ales că, sub ochii lor, Andrei, fratele mai mic al lui Ionuţ Anghel, reuşeşte să le umple viaţa de bucurii şi, evident, Andreea şi Valentin Anghel fac tot ce

le stă în putinţă pentru a-i face băiatului orice plăcere le stă în putinţă.

Citeste si: Ce a făcut de 8 martie Andreea Anghel, mama băiețelului sfâșiat de maidanezi! Imagini TULBURĂTOARE

Citeste si: Cum s-a transformat casa părinţilor lui Ionuţ Anghel de când băieţelul a sfârşit tragic, sfâşiat de câini! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Mama lui Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de maidanezi, se teme că al doilea fiu al ei este în pericol!!! EXCLUSIV

De curând, Andrei Anghel, fratele lui Ionuț, a descoperit că are o nouă pasiune și, așa cum e și normal, părinții lui i-au satisfăcut imediat dorința de a învăța ceva nou.

Iar cum Andrei Anghel e pasionat de chitară, el a început să învețe din greu să cântă, iar rezultatele obținute sunt de-a dreptul spectaculoase, cu atât mai mult cu cât frățiorul băiețelului care a sfârșit atât de tragic exersează melodii grele.

”WOW! A ascultat prima data melodia și deja a prins primele acorduri! (Nothing Else Matters)”, a fost postarea, fericită până peste măsură, a Andreei Anghel, alături de o filmare cât se poate de elocventă despre prestația micuțului.

 

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate, probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.

Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei.  ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si