Ce tarif avea Cristian Pomohaci la o cantare la care concura cu greii muzicii populare!

Cristian Pomohaci a cantat acum doi ani la festivalul „Toamna oradeana”.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Mihai Dragan marți 15 august 2017 , 21:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Pomohaci a fost exclus definitiv din preotie dupa scandalul sexual in care a fost implicat, insa poate sa isi continue fara probleme cariera artistica, pe care nu a neglijat-o nici cand era slujitorul Domnului. De altfel, Pomohaci a avut o cota ridicata, mai ales in Ardeal, fiind invitat la tot felul de evenimente culturale organizate de primarii.

Unul dintre acestea a fost „Toamna oradeana”, care a avut loc in octombrie 2015, si care a reunit, pe aceeasi scena, mai multi artisti populari.

Tarifele acestora au fost publicate chiar de Primaria din Oradea, cea care s-a ocupat de organizarea evenimentului. Astfel, Cristian Pomohaci a fost platit, pentru recitalul sau, cu 4.416 lei (1.000 de euro), o suma foarte buna, daca tinem cont ca prestatia sa nu a depasit 30 de minute. Preotul cantaret nu a fost, insa, cel mai bine platit artist de la „Toamna oradeana”. Mult mai cunoscutii Dumitru Farcas si Nicolae Furdui-Iancu au incasat cate 6.624 de lei, in timp ce cantareata de muzica populara Nicoleta Voica a primit 5.000

de lei. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si