Ce tort a primit Robert Negoita de ziua lui! Gabriela Firea a fost cea care i-a facut surpriza cea mare primarului Sectorului 3
Politica

Ce tort a primit Robert Negoita de ziua lui! Gabriela Firea a fost cea care i-a facut surpriza cea mare primarului Sectorului 3

Lia Popescu
3 apr 2018

In urma cu putin timp, o parte din oamenii de baza de la PSD l-au sarbatorit pe Robert Negoita!

Pe 29 martie, Robert Negoita a implinit 46 de ani, motiv pentru colegii de partid de a-l sarbatori cu mare fast! Cea care s-a ocupat de toate pregatirile a fost chiar Gabriela Firea, o foarte buna prietena de familie a primarului Sectorului 3 si, totodata, nasa copilului sau!

Citeste si: Gabriela Firea: "Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD"

Citeste si: Gabriela Firea: "Am informatii ca persoane infiltrate vor sa deturneze manifestatiile; sper sa pastram integritatea teritoriala si pacea"

Ionut Negoita si-a sarbatorit ziua la partid! A primit un tort cu numele lui

Aniversarea primarului a fost precedata insa de o sedinta de lucru, la care s-au discutat problemele Capitalei! Apoi, edilul a fost sarbatorit cu sampanie si un tort special, de ciocolata, pe care scria cu litere foarte mari  “La multi ani, Robert”!

“O intalnire placuta intre colegii si prietenii social-democrati din regiunea Bucuresti-Ilfov. Discutii constructive, proiecte concrete si o surpriza pentru Robert Negoita, primarul sectorului 3, care a implinit o varsta frumoasa”, a scris pe adresa lui de socilaizare Cosmin Ficiu, unul dintre oamenii de baza de la PSD prezent la fata locului, cel care a si postat cateva imagini de la eveniment!

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook