Ce trasatura te caracterizeaza, in functie de ce vezi in aceasta imagine

Aceasta imagine poate spune multe despre caracterul tau. Este important sa raspunzi in mai putin de o secunda , pentru ca creierul tau sa nu aiba timp sa analizeze in intregime.

M.C.B., duminică 26 august 2018 , 18:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tu ce vezi in aceasta imagine?

Fata unui om

Daca ai vazut pentru prima oara fata unui om inseamna ca esti un om care spune fara menjamente ceea ce crede cu adevarat, chiar daca unii se pot simti ofensati. Pentru tine adevarul e unul singur si nu are niciun sens sa-l ascunzi sau sa il indulcesti. Asa ai fost mereu, asa vei fi si pe viitor. Chiar daca unii se supara pe moment, voi aprecia faptul ca ceea ce spui e si ceea ce crezi.

Omul care citeste

Daca ai pus privirea pe omul care citeste inseamna ca esti o persoana care viseaza cu ochii deschisi. incerci mereu sa evadezi din cotidian si sa te aventurezi in lumea gandurilor si a ideilor, pe care ti-o imaginezi mult mai bogata si placuta decat cea reala. Problema e ca acest univers imaginar nu te lasa sa traiesti la potentialul tau maxim, pentru ca mereu vei avea asteptari inalte de la colegi, prieteni sau chiar familie.

Copacii

Daca vezi copacii te caracterizeaza o incapacitate de a lua lucrurile in serios. Daca esti adult, cel mai probabil te comporti ca un copil (ceva mai mare), iar pana la maturizarea emotionala mai sunt multi pasi. Asta nu inseamna ca nu esti iubit si apreciat, ci doar ca oamenii nu-si pun inca toata increderea in tine, pentru ca te privesc ca o persoana de care trebuie sa aiba in continuare grija.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si