Asa s-a intamplat si vara aceasta, cand, la rugamintea fiicei sale, Eliza, Adriana Iliescu a plecat in vacanta prin tara, cu papagalul familiei dupa ea. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

“Anul acesta, am luat papagalul cu noi in vacanta! Avem un papagal acasa, de fapt o papagalita si, daca tot n-am putut sa o lasam singura, am luat-o cu noi! Am transportat-o in colivia ei. Elizei e mare iubitoare de animale, ii plac in special pisicutele. Este innebunita dupa ele, dar i-am spus ca pisica in casa nu pot accepta. Cu papagalul e altceva, el sta in colivie si ii mai dam noi drumul sa zboare, prin casa, din cand in cand. Cu pisicutele se joaca la bloc, asa am si facut-o sa renunte la ideea de a aduce una in casa.

La bloc, in fiecare an avem pisici care fac pui. Puii acestia cresc si fac pui la randul lor. In concluzie, o tinem din pui in pui si astfel nu ducem lipsa de pisicute”, ne-a declarat Adriana Iliescu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si