Experimentul realizat de un grup de cercetatori pe un grup de studenti chinezi, cu relatii de lunga durata, care au fost rugati sa raspunda la intrebari privind situatia lor financiara, folosind o scala diferita in functie de starea atribuita, fiind impartiti in doua grupuri: bogati si saraci.

Experimentul a aratat ca cei care au fost plasati un grupul celor bogati au fost mai putin multumiti de felul in care arata partenera lor, decat cei saraci.

Totodata, „bogatii” au manifestat interes in relatii pe termen scurt, relateaza zf.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Un alt experiment a demonstrat ca cei bogati abordeaza mai usor o persoana de sex opus, decat cei programati sa fie saraci.

„Am remarcat ca oamenii bogati acorda o importanta mai mare atractivitatii fizice a partenerului, stabilind standarde mai înalte şi prefera sa se angajeze în relatii pe termen scurt, decat cei care au mai putini bani. Cu toate acestea, pentru femei, banii pot duce la mai putine variatii în strategiile lor de împerechere", a declarat Chan, potrivit zf.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si