Cea mai avantajoasă ofertă cabine de pază

Cu experiența câștigată în cei peste 17 ani de activitate, Cabine Containere este o companie deja cu autoritate și experiență relevantă în domeniul producerii, furnizării și realizării de construcții din containere.

Author: G.S. luni 28 ianuarie 2019 , 10:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Din dorința de a veni meru cu soluții noi, realizate cu tehnici cât mai actuale, companie a dezvoltat o gamă de produse și servicii de calitate cât mai  ridicată.

Societatea este lider de piața în domeniul construcțiilor industriale pe structură ușoară și furnizează diverse tipuri de construcții din containere modulare, de dimensiuni mici, medii și mari. În funcție de anumite caracteristici, acestea pot servi ca și cabine de pază, unități de vânzare, bufeturi, ghișee sau cabine WC/ DUS etc.

La ora actuală societatea vine cu o ofertă extrem de avantajoasă, costuri de producție și de montaj extrem de competitive și cu o  oferta cabina de paza de nerefuzat.

Care sunt avantajele acestor cabine de pază?

Făcând parte din categoria construcțiilor prefabricate cu destinații speciale cabinele de pază realizate din metal se dovedesc a fi produse extrem de fiabile și de utile.

O astfel de construcție metalica prefabricată reprezintă o soluție ideală pentru a obține un spațiu utilitar confortabil, dotat cu toate facilitățile și condițiile necesare unei locuiri decente.

Aceste containere pot fi echipate cu instalații sanitare, sisteme electrice, polița, cuier etc.. Spațiu  poate fi ușor compartimentat și extins, grație gradului înalt de modularitate al construcției.

Nu doar cabinele de pază, ci toate produsele realizate de  Cabine Containere  se caracterizează prin caracterul funcțional și prin utilitate. Toate spatiile realizate din containere modulare sunt locuibile în condiții de deplină siguranță și sunt dotate cu toate facilitățile necesare. Datorită acestor proprietăți ele se dovedesc extrem de  economice la nivel de întreținere și preț de achiziție.

Cabinele de pază au  dimensiuni standard , dar, în funcție de necesități pot fi și  personalizate.

Acest tip de cabină este compus dintr-un  sistem panel compozit, realizat cu o tehnologie de producție pentru care nu este nevoie de sudură. Materialele din care sunt realizate sunt ecologice, placarea pereților exteriori este din tablă galvanizată pre-vopsită și este izolată termic cu spuma poliuretan. Cabina este  rezistentă la impact și ignifugă. La căptușirea podelei cabinei se utilizează panouri din fibrociment. Acest tip de ciment natural este un ciment de calitate superioară,  ce nu conțin azbest, nu este afectat de condițiile climatice și este ignifug.

Acoperișul cabinei este realizat din panouri sandwich cu tablă trapez galvanizată, izolată cu vată minerală. Pe două laturi ale acoperișului există cate un canal care colectează apa pluvială. Tâmplăria ușilor și ferestrelor este din profile PVC.

Orice cabină de paza este dotată cu polița și cuier, cu instalații electrice, respectiv cabluri, iluminare, prize, cutii de siguranță. Cabinele WC/DUS sunt dotate cu instalații sanitare, respectiv chiuvete, robineți, closet, cabina de dus.

Cabina este rezistentă la cutremure, este durabilă, economică, ușor de transportat, ignifugă, fără riscuri de scurtcircuit etc.

Aceste cabine au funcționalități multiple și pot fi amplasate în parcuri, la intrarea  în  curtea unor instituții, la organizarea de șantier, târguri sau evenimente etc..

Care sunt avantajele produselor realizate de Cabine Containere?

Sisteme constructive realizate de companie sunt brevetate. Produsele proiectate utilizează cu un  element de construcție compozit, cu proprietăți multiple și sunt:

·     ecologice

·     izolează ireproșabil

·     sunt ușor de produs și prelucrat

·     montajul este rapid și economic.

·     pot fi utilizate la căptușirea suprafețelor de interior și exterior al tuturor tipurilor de clădiri.

Construcțiile furnizate de companie  îmbină structuri modulare fabricate prin sistemul de carcase de oțel, panouri tip sandwich, o serie de placaje de interior, exterior și podele din fibrociment, materie primă ecologică, materiale prefabricate. Toate aceste aspecte asigură mobilitate, un transport facil, curățare ușoară, greutate redusă, montaj ușor și rapid.

Compania are o experiență relevantă în domeniu, fiind înființată în anul 2001 și este distribuitor autorizat în România pentru producție și montare cabine modulare, case din materiale prefabricate, cabine de fibrocement și containere de locuit.

Construcțiile furnizate de compania Cabine Containere îmbină structuri modulare fabricate prin sistemul de carcase de oțel, panouri tip sandwich, o serie de placaje de interior, exterior și podele din fibrociment cu diferite proprietăți, materiale prime ecologice, alături de alte materiale prefabricate pentru transportare facilă, curățare ușoară, masă redusă, montaj ușor și rapid, mobilitate.

Principalele  avantaje  ale acestui tip de material sunt numeroase și pozitive:

·     sunt ușor de confecționat

·     sunt ușor de transportat

·     sunt ușor de montat

·     pot fi asamblate ușor

·     pot fi personalizate divers.

Containerele modulare pot cuprinde un număr variabil de containere cu facilități diverse ce pot fi: dus, wc, pisoar, lavoar, vestiar etc., ce pot fi folosite drept:

·     Clădire de birouri

·     Birouri organizare șantier

·     Sedii de pază pentru instituții publice, școli, grădinițe

·     Ateliere de lucru și de reparații

·     Locuințe de vacantă, ce pot fi etajate și personalizate conform preferințelor proprietarilor

·     Hotel cu restaurant, motel

·     Locuințe

·     Magazine/Fast food-uri

Compania oferă clienților cele mai noi și mai adaptate soluții de pe piața producerii, furnizării, transportului și montajului de cabine și containere prefabricate din metal.

Pentru mai multe  informații și pentru cea mai bună ofertă cabine de pază,  consultați site-ul  cabine-containere.ro  sau sunați reprezentanții companiei.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Anamaria Prodan, schimbare radicală de look după despărțirea de Laurențiu Reghecampf:... Anamaria Prodan, schimbare radicală de look după despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Frumos, nu?”
spotmedia.ro
Cum s-a format Omicron și de ce s-ar putea ca vaccinurile să nu ne protejeze de noua... Cum s-a format Omicron și de ce s-ar putea ca vaccinurile să nu ne protejeze de noua tulpină
spotmedia.ro
Urmează un weekend cu furtuni electromagnetice. Ce trebuie să știm și ne-ar putea afecta Urmează un weekend cu furtuni electromagnetice. Ce trebuie să știm și ne-ar putea afecta
b1.ro
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă,... Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
infoactual.ro
Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă... Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă complet
infoactual.ro
Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali... Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali din alte lumi
evz.ro
Raflia, anunțul care pune pe jar România. Dispare certificatul verde? Factorul la care... Raflia, anunțul care pune pe jar România. Dispare certificatul verde? Factorul la care nimeni nu s-a gândit
doctorulzilei.ro
Uniunea Europeană propune un termen de expirare pentru pașapoartele covid. Despre ce... Uniunea Europeană propune un termen de expirare pentru pașapoartele covid. Despre ce termen e vorba și cum îl putem prelungi?
romaniatv.net
Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30. "Nu am... Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30. "Nu am reușit în 27 de ani să îi conving că e părul meu!"
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si