La cei 107 ani, pe tanti Ana am gasit-o la fel ca-n anii trecuti. Inconjurata de oameni, vesela si mai sprintena decat multi care abia au jumatatea varstei sale.

Traieste de un secol si inca sapte ani peste, dar anii multi n-au impovarat-o. Se trezeste odata cu rasaritul soarelui si tot de-atunci incepe si munca-n batatura.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A trecut prin seceta, prin foamete, prin doua razboaie si prin toate cutremurele secolului.

Intrebata daca ia vreo pastila, batrana raspunde: „N u iau nimic. De cand am venit de la spital, nu mai iau. Cand ati fost la spital? nici nu mai tin minte. De vreo 20 de ani. De 20 de ani nu a mai consultat niciun medic? Nu, Ce-mi trebuie mie medic? Dumnezeu e medic”.

Si tot Dumnezeu i-a dat si zile sau, cum ii place femeii sa glumeasca, a uitat-o pe pamant. Sotul i s-a prapadit acum 22 de ani, iar din cei sapte copii, cati a nascut, doar patru mai traiesc. Desi a implinit 107 ani, Ana Amancei nu este cea mai batrana din Romania. Recordul il bate o femeie din Tulcea, care are 112 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si