Și tu poți cumpăra o cada freestanding ieftina, dacă bugetul de care dispui este unul limitat, fără să faci rabat de la calitate. Există modele de buget mediu, care vin la pachet cu toate caracteristicile necesare pentru funcționalitatea optimă. În alegerea eficientă a căzii, trebuie să ții cont de următoarele elemente cheie: mediul de achiziție, materialul de fabricație, culoare, dimensiune și design. Ține cont de toate recomandările specialiștilor și alege acel model potrivit nevoilor tale, adaptat la bugetul de care dispui.

Citeste si: 5 sfaturi pentru a te ajuta să alegi bateriile de baie potrivite

1. Materialul de fabricație, primul element de care trebuie să ții cont

Atunci când vorbim despre căzi freestanding, materialul de fabricație are un rol esențial. Acesta determină nu doar rezistența căzii, ci și greutatea acesteia, extrem de importantă pentru structura de rezistență a locuinței. O variantă bună și accesibilă ca și preț este cada realizată din acril. Acesta este durabil, ușor, împiedică formarea petelor galbene și are un aspect estetic plăcut. Este motivul pentru care acrilul a cunoscut o creștere foarte rapidă în notorietate, fiind des utilizat în producția căzilor de baie. Rezistă cu brio la șocuri, zgârieturi și lovituri și prezintă o suprafață neporoasă, fină, confortabilă, potrivită pentru suprafața unei căzi. În plus, e un material versatil: vei găsi modele nenumărate de căzi realizate din acril.

Citeste si: Ce trebuie să aveți în vedere atunci când vă reamenajați baia

2. Dimensiunea și stilul estetic al căzii pe care vrei să o achiziționezi

O altă decizie esențială pe care trebuie să o iei cu răbdare este dimensiunea căzii. În realitate, prețul nu diferă foarte mult în funcție de acest criteriu separat, ci este influențat de un cumul de factori.

Aspectele estetice contribuie la prețul de achiziție, în aceeași măsură ca materialul de fabricație, brand și așa mai departe. Stabilește stilul general de amenajare al băii tale, respectiv dacă vrei un decor vintage, romantic sau retro, sau dacă ești – mai degrabă – adept al stilului ultra-modern și contemporan. Odată ce ți-ai fixat linia stilistică, îți va fi mai ușor să cauți piese potrivite, adaptate și ușor de integrat. De regulă, căzile vintage freestanding fixate pe 4 picioare ornamentale au un preț de achiziție ușor mai ridicat decât alte modele.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

3. Brandul și mediul de achiziție: criterii absolut esențiale pentru calitate și preț

Scopul tău, în calitate de cumpărător, este să găseșți cel mai bun raport dintre calitate și preț. Nu este în interesul tău să cumperi cele mai slab calitative produse, dar ieftine, și nici să investești în achiziții pe care nu ți le poți permite. Brandul și mediul de achiziție au un rol determinant în această privință.

Citeste si: Studiu: 6 din 10 români optează pentru duș în locul băii în cadă

Nu poți cumpăra de oriunde obiecte sanitare esențiale, cum este cada. Este imperios necesar să cauți recomandări și să te asiguri că produsele pe care le comercializează respectivul magazin vin la pachet cu garanția calității. Unul dintre cele mai populare magazine din această industrie este Lux-Sanitary.ro, un mediu de achiziție cu o îndelungată tradiție pe piața obiectelor sanitare, investit cu încredere de către cumpărători.

 

În magazinul Lux-Sanitary.ro găsești tot ce vrei: oglindă baie, cadă freestanding, baterie chiuvetă etc.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Toate obiectele sanitare de top se găsesc în oferta magazinului Lux-Sanitary.ro. Fie că vrei să cumperi o oglinda baie sau o cadă freestanding, fie că ești în căutarea unei baterii perfect funcționale sau a unui oricare alt echipament sanitar, Lux-Sanitary.ro ține pasul cu toate nevoile tale. Cumpără cu încredere!

 

Date de contact:

Tel: 0760.077.183

E-mail: [email protected]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si