Cea mai căutată româncă a fost prinsă după cinci ani de către autorități

Poliția Română a emis un comunicat în care anunță capturarea lui Enderle Ildiko, o femeie de 43 de ani, care era pe lista celor mai mai căutați infractori din Europa.

M.A., miercuri 11 decembrie 2019 , 17:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Femeia a fost prinsă în Manchester

Timp de 5 ani s-au zbătut autoritățile să dea de urma femeii care are de executat un cumul de pedepse pentru proxenetism și trafic de persoane. Enderle a fost găsită în Manchester, Marea Britanie, o țară în care era trecută pe lista „Most Wanted” – cei mai căutați infractori la nivel european.

Comunicatul Poliției Române

”În perioada 2003 – 2011, împreună cu 8 complici, aceasta a recrutat tinere (unele minore) și, sub promisiunea asigurării unui loc de muncă, cazare și masă în Germania, le-au transportat în Republica Cehă unde au fost obligate să se prostitueze”, informează Poliția Română.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii românești: A murit un mare artist

Citeste si: Spitalul Judeţean Focşani face verificări în cazul fetiţei de patru luni şi jumătate care a murit la o zi după ce a fost consultată de un medic al unităţii

Citeste si: Un adolescent și-a bătut iubita și și-a scris numele cu un cuțit pe fruntea ei

Acuzații grave pe numele femeii

Enderle era urmărită internațional din 2014, pe numele ei fiind emise 4 mandate de executare a pedepsei cu închisoare de către Tribunalul Covasna (5 ani), Tribunalul Harghita (5 ani), Judecătoria Miercurea-Ciuc (2 ani și 6 luni) și Tribunalul Mureș (6 ani). Acuzațiile sunt unele grave: trafic de persoane, trafic de minori și constituire a unui grup organizat în scopul săvârșirii de infracțiuni.

Din data de 18 octombrie, Enderle Ildiko figura și pe site-ul Europol, în contextul desfășurării campaniei de mediatizare a persoanelor urmărite ”Crime has no gender”, campanie derulată în colaborare cu ENFAST (European Network of Fugitive Active Search Teams – Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților), potrivit Libertatea.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si