Cea mai eficientă cură de detoxifiere digitală din lume! Uite unde poti beneficia si tu de ea

M.C.B., luni 10 decembrie 2018 , 20:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sărbătorile ne apropie, dar nu unii de alții, ci de telefoane. Străinii ne transmit, însă, că leacul dependenței de online este la o aruncătură de bat. În Mărginimea Sibiului, puteți urmă cea mai eficientă cură de detoxifiere digitală din lume.  

 
Potrivit European Best Destinations, peisajele uimitoare și tradițiile zonei va vor face să luați o pauză de la mailuri și rețele sociale. 
 
Astfel, Mărginimea Sibiului este văzută că destinația perfectă pentru o detoxifere digitală în mijlocul naturii. 
Europenii spun că locul este atât de frumos, încât uiți de telefon.
 
Turiștii din toată lumea care au ajuns aici au fost uimiți să decopere o mulțime de minunății în cele 18 sate care formează Mărginimea Sibiului. 
 
Locul este renumit pentru tradiția păstoritului, iar sortimentele de brânză produse aici sunt una devărat deliciu, așa că vizitatorii trebuie neapărat să guste telemeaua, cașul sau urdă. 

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si