Cea mai emotionanta ceremonie matrimoniala. "Vrei sa fii fetita mea pentru totdeauna?"

Un mire din Brazilia a facut un gest emotionant la ceremonia religioasa. El a scos un inel si a intrebat-o pe fetita viitoarei lui sotii daca vrea sa fie fetita lui pentru totdeauna.

A.S., luni 31 octombrie 2016 , 09:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Diogo Bolant, un brazilian in varsta de 37 de ani si-a suprins fetita viitoarei sotii in timpul ceremoniei religioase. Barbatul a ingenunchiat in fata Isadorei, fetita in varsta de 6 ani a sotiei sale, a scos un inel si a intrebat-o pe micuta emontionata: "Vrei sa fii fetita mea pentru totdeauna?". Diogo a facut agest gest in fata altarului din biserica Sao Bernardo do Campo din Sao Paulo, in fata invitatilor.
Fetita a raspuns bucuroasa: "Da, vreau!" si a inceput sa planga.
Isadora a fost domnisoara de onoare a mamei ei, Nicole in varsta de 27 de ani.

Diogo Bolant, un brazilian in varsta de 37 de ani si-a suprins fetita viitoarei sotii in timpul ceremoniei religioase. Barbatul a ingenunchiat in fata Isadorei, fetita in varsta de 6 ani a sotiei sale, a scos un inel si a intrebat-o pe micuta emontionata: "Vrei sa fii fetita mea pentru totdeauna?".

Diogo a facut acest gest in fata altarului din biserica Sao Bernardo do Campo din Sao Paulo, in fata invitatilor. Fetita a raspuns bucuroasa: "Da, vreau!" si a inceput sa planga. Isadora a fost domnisoara de onoare a mamei ei, Nicole in varsta de 27 de ani, relateaza Daily Mail.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si