Titlul neoficial de cea mai frumoasa actrita romanca a fost acordat multor artiste, Gina Patrichi numarandu-se printre preferinte iubitorilor de film si teatru. Una dintre cele mai mari actrite ale tarii, cu roluri memorabile in  piese ca „D-ale carnavalului”, „Elisabeta I”, „Victimele datoriei”, „Puricele în ureche” sau „Azilul de noapte”, a decedat in 1994, la doar 58 de ani.

Cea mai frumoasa actrita romanca. Ochii Ginei Patrichi i-au fermecat pe admiratori

In uma Ginei Patrichi au ramas prestatiile actoricesti de exceptie, dar si minunatii sai ochi. Fiica actritei, care se ingrijeste de o pagina de facebook in memoria mamei sale, a postat sute de fotografii din cariera acesteia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cea mai frumoasa actrita romanca. Ochii Ginei Patrichi erau cand verzi, cand albastri

Intr-una din poze, din filmul „Nemuritorii”, cea mai frumoasa actrita romanca apare cu ochii albastri, detaliu care i-a surprins pe multi admiratori ai ei. „Ce ochi superbi. Citeam ca au fost verzi, dar aici sunt albastri”, a postat cineva. „Sunt ochi ce isi schimba nuanta in functie de vreme si stare”, a explicat fiica Ginei Patrichi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si