Sagetator
Cea mai frumoasa trasatura a acestei zodii este devotamentul de care da dovada. Indiferent de situatie, femeile Sagetator nu-si vor abandona niciodata prietenii. Cu toate ca nu pare atat de implicata in prietenie, nativa Sagetator mentine o loialitate aparte. Din momentul in care se ataseaza de o persoana, aceasta nu se va desprinde de ea niciodata.

Capricorn
Se stie ca cei in zodia Capricorn sunt foarte ordonati si responsabili. Sunt atat de responsabili, incat acestia vor observa cand ai nevoie de ceva si te vor ajuta fara sa ceri. Totodata, ei vor sa stii ca tu te poti baza oricand pe ei, asa ca asteapta-te la vizite neanuntate de la femeile Capricorn care vor doar sa verifice daca esti in regula.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Varsator
Femeia Varsator are ca trasatura unica abilitatea de a crea si intretine relatii de prietenie diferite si speciale. Ea apreciaza fiecare prieten intr-un mod individual si relatia cu fiecare este recognoscibila. Nu-si doreste relatii de prietenie la fel, si de aceea Varsatorii vor fi mereu inconjurati de toate tipurile de persoane.

Pesti
Pestii sunt foarte rabdatori si au ca trasatura definitorie calitatea de a-i asculta pe ceilalti. Este genul de persoana care se simte relaxata chiar si la o cina, unde doar cealalta persoana vorbeste, iar ea doar asculta. Ii place sa ofere sfaturi, de aceea femeia Pesti este cea mai recomandata atunci cand ai nevoie de cineva sa-ti asculte problemele si sa te ajute in a gasi o rezolvare.

Sursa: ELLE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si